Keystone logo
Gallaudet University

Gallaudet University

Gallaudet University

Introducere

În 1856, Amos Kendall, un general-postmaster în timpul a două administrații prezidențiale, a donat doi acri din moșia sa din nord-estul Washingtonului, DC, pentru a înființa o școală și o locuință pentru 12 studenți surzi și șase studenți. În anul următor, Kendall a convins Congresul să încorporeze noua școală, care a fost numită Instituția Columbia pentru Instrucția Surzilor și a Murdelor și a Nevăzătorilor. Edward Miner Gallaudet, fiul lui Thomas Hopkins Gallaudet, fondatorul primei școli pentru studenți surzi din Statele Unite, a devenit superintendentul noii școli.

Congresul a autorizat instituția să acorde studii universitare în 1864, iar președintele Abraham Lincoln a semnat proiectul de lege în lege. Gallaudet a fost făcut președinte al instituției, inclusiv al colegiului, care în acel an a înscris opt studenți. El a prezidat primul început în iunie 1869, când trei tineri au primit diplome. Diplomele lor au fost semnate de președintele Ulysses S. Grant, iar până în prezent diplomele tuturor absolvenților Gallaudet sunt semnate de președintele președinte al SUA.

În 1894 numele porțiunii colegiului instituției a fost schimbat în Colegiul Gallaudet în onoarea lui Thomas Hopkins Gallaudet și printr-un act al Congresului din 1954, întreaga instituție a devenit cunoscută sub numele de Colegiul Gallaudet.

Astăzi, Gallaudet este privit de către persoane surde și auditive ca o resursă primară pentru toate lucrurile legate de persoanele surde, inclusiv pentru oportunitățile educaționale și de carieră; comunicare deschisă și învățare vizuală; istorie și cultură surdă; Limba semnelor americane; și impactul tehnologiei asupra comunității surde.

Locații

  • Washington

    Florida Avenue Northeast,800, 20002, Washington

    Întrebări