Keystone logo
© Carrianna Field
GADE Business School

GADE Business School

GADE Business School

Introducere

GADE Business School este o școală de afaceri care s-a născut acum mai bine de 25 de ani ca răspuns la cererea de formare specifică atât pentru lucrătorii activi, cât și pentru oricine dorește să se specializeze într-un mod solid, profesional și foarte pregătit.

Modelul nostru de școală de afaceri online se bazează pe formare de calitate, cu apropiere de studenții noștri prin instruire online, care reprezintă o lume de avantaje pentru student, în care ei văd cum timpul și dedicarea lor sunt gestionate pe deplin de către acesta, profitând la maximum din timpul petrecut studiind.

Obiectivul nostru este de a pregăti profesioniștii viitorului în modul în care știm cum să o facem cel mai bine, cu dăruire, perseverență, apropiere și muncă bună bazată pe toată experiența noastră, ceea ce face din școala noastră de afaceri una dintre cele mai bune școli de formare în management, afaceri Management.

În plus, avem sprijinul unei entități la fel de importante ca UNIVERSITATEA CATOLICĂ din ÁVILA (UCAV) cu care am semnat un ACORD DE COLABORARE pentru a certifica mai multe titluri proprii ale UCAV, care ne umple cu mândrie și responsabilitate în același timp.

An după an continuăm să creștem și toate acestea datorită încrederii pe care elevii noștri o acordă în noi.

De aici, vă invit să ne cunoașteți un pic mai mult și să vă puneți pregătirea în mâinile unei Școli solide, sigure, care să se angajeze în formarea de calitate încă din prima zi.

Locații

  • Madrid

    Calle del Conde de Vilches,22, 28028, Madrid

    Întrebări