Keystone logo
Future University in Egypt

Future University in Egypt

Future University in Egypt

Introducere

Universitatea Future din Egipt Este una dintre cele mai promițătoare universități private din Egipt. Campusul FUE este situat convenabil în inima New Cairo. Prin excelență în predare, cercetare și servicii, Universitatea Future se străduiește să ofere o educație cuprinzătoare și de înaltă calitate, care pregătește absolvenții noștri să fie lideri viitori. Campusul oferă un mediu creativ, educativ, în care studenții își pot realiza potențialul în timp ce învață de la o facultate talentată, cu înaltă calificare. Universitatea Future oferă o experiență educațională bogată și plină de satisfacții.

VIITORUL FACULTĂȚII UNIVERSITĂȚII VIITOARE

Șase facultăți ale Universității viitoare sunt pe deplin acreditate de Consiliul Superior al Universităților. O facultate este cea în care studenții își desfășoară domeniul major de studiu. Ei vor experimenta sesiuni de predare (prelegeri), laboratoare și tutoriale. Campusul FUE este în prezent compus din următoarele șase facultăți. Toate facultățile sunt pe deplin acreditate de Consiliul Superior al Universităților.

 • Facultatea de Medicină Orală și Dentară
 • Facultatea de Științe Farmaceutice și Industrii Farmaceutice
 • Facultatea de Inginerie și Tehnologie
 • Facultatea de Economie și Științe Politice
 • Facultatea de Comerț și Administrarea Afacerilor
 • Facultatea de Calculatoare și Tehnologia Informației

Fiecare facultate este o instituție independentă cu propriile proprietăți și echipamente. Facultățile sunt responsabile pentru selectarea studenților, în conformitate cu reglementările universitare. Gradele sunt acordate de universitate.

FURNIZORUL UNIVERSITĂȚILOR

În timp ce asiguram că facilitățile noastre sunt cele mai bune din Egipt, conducerea viitoarei universități știe că oamenii sunt cheia excelenței academice. Personalul nostru este cel care creează cu adevărat o comunitate intelectuală vibrantă pentru studenții noștri. Acesta este motivul pentru care FUE caută diverse facultăți și personal calificat și dedicat din întreaga lume. Avem membri ai personalului local și internațional; Mulți dintre ei și-au terminat studiile postuniversitare în străinătate și au oferit o perspectivă largă asupra domeniului lor de specializare.

Misiunea noastră

Universitatea Future din Egipt (FUE) este un institut educațional dedicat distincției, inovării și standardelor de calitate. Prioritatea FUE este de a rămâne la curent cu schimbările naționale, regionale și internaționale care au loc în domeniile interdependente de educație, cercetare științifică și dezvoltare comunitară, consolidând în același timp valorile și etica profesională.

Viziunea noastra

Universitatea Future din Egipt (FUE) urmărește o clasare avansată, la nivel mondial, printre universități, devenind un model de urmat pentru alții.

Introducerea FUE

O Misiunea Statelor Unite ale Universității Viitoare din Egipt (FUE) Afirmă un angajament față de "o atmosferă care merită curiozitatea intelectuală și căutarea de cunoștințe, păstrând în același timp libertatea academică și integritatea". Astfel, FUE se angajează să creeze medii în care libertatea de anchetă are loc într-un climat de incluziune și politețe. Punctul central al acestui angajament este principiul tratării corecte și cu respect a fiecărui membru al comunității universitare. Pentru a încuraja un astfel de comportament, FUE interzice discriminarea, lipsa de respect și hărțuirea și oferă șanse egale pentru toți membrii comunității, indiferent de rasă, culoare, religie, origine etnică, strămoșă, stare medicală, stare civilă, sex sau vârstă. În cazul în care se constată că se încalcă acest standard, universitatea va întreprinde acțiuni prompte pentru a pune capăt comportamentului ilicit, pentru a preveni reapariția acestuia, pentru a oferi instruire corectivă și, atunci când este necesar, pentru a disciplina persoanele responsabile.

Locații

 • Cairo

  Al Tagamoa El Khames , Main Center of Town , End of 90th street , 11835, Cairo

  Întrebări