Keystone logo
Florida Southern College

Florida Southern College

Florida Southern College

Introducere

Florida Colegiul de Sud Cea mai veche Colegiul privat în Florida, Florida de Sud Colegiul a fost fondat în Orlando în 1883 ca Institutul Florida de Sud. Curând după aceea, sa mutat la Leesburg. In 1885, s-a adăugat un curriculum colegiu și de fotbal a fost deschis pentru studenții bărbați și femei. În 1901, Colegiul sa mutat la Sutherland, acum Palm Harbor, și în 1906, a fost redenumit Colegiul de Sud. Colegiul mutat temporar la Clearwater 1921-1922, și în 1922, sa mutat din nou la malul Lacului Hollingsworth în Lakeland. În 1935, Administratorilor a adoptat numele Florida Colegiul de Sud. În ciuda modificărilor nume și o locație, afilierea Colegiului cu Biserica metodistă a rămas constant, modelarea misiunea și tradițiile sale. Misiune si viziune Florida Colegiul de Sud este un loc pentru autori și visători ... pentru implicat și investit ... pentru cei care ridica in mod constant la așteptările stabilite înainte de a le ... pentru oricine care are un risc ... pentru toată lumea care spune: "Sunt în." Colegiul Misiune Misiunea din Florida Colegiul de Sud este de a pregăti studenții prin învățare dinamic angajat pentru a face un impact pozitiv și în consecință asupra societății. Colegiul Vision Florida Colegiul de Sud va realiza recunoastere nationala pentru a furniza o educație de transformare pentru elevi, prin sinteza distinctiv de arte liberale și programe profesionale, și să se concentreze pe dezvoltarea studenților prin programe co-curriculare și învățare de servicii. Acesta va deveni un model național de învățare angajat în scopul de a obține rezultatele învățării studenții trebuie să prospere într-o societate globală. Ca urmare a abordării sale pragmatice a procesului de învățare liberale, perspectiva globală a programelor sale academice, eficient angajat pedagogie de învățare, și rezultatelor învățării distinctive în toate disciplinele, Florida de Sud va urca la primele 25 de zboruri colegii / universități în clasificarea sa Carnegie. Menținerea afilierea sa cu Biserica Metodistă Unită, Florida de Sud va servi în calitate de instituție de dimensiuni medii proeminenta în denumirea, mereu eforturi pentru a stimula creșterea spirituală a studenților. Florida de Sud este o instituție remarcabilă caracterizată prin angajamentul de neegalat la studenți și experiențe de învățare excepționale.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Tampa

    111 Lake Hollingsworth Drive , 33801, Tampa

    Întrebări