Keystone logo
© Adrienne Thurston
Friends University

Friends University

Friends University

Introducere

La Friends University , credem că învățământul superior are un scop superior. Suntem o comunitate care promovează creșterea personală și realizările personale, pentru un tine mai bun și un viitor mai luminos.

Prietenii este un loc în care vei găsi sprijinul și resursele pentru a reuși din punct de vedere academic, a-ți explora credința, a crea prietenii pe tot parcursul vieții și a-ți dezvolta abilitățile pentru cariera ta. Scopul nostru la Friends University este să construim potențialul dat de Dumnezeu al studenților noștri prin hrănirea sufletelor.

Indiferent dacă aceasta este prima ta experiență de a urma o diplomă sau dacă transferi credite universitare, Friends University te poate ajuta să descoperi calea potrivită pentru tine. Dacă nu ați obținut încă o diplomă sau doriți să vă continuați educația, puteți alege dintre mai mult de 60 de programe de licență, dintre care unele sunt oferite online, precum și multe programe de master.

Câteva programe preferate de fani sunt Zoo Science, Business Administration, Mechanical Engineering și Master of Business Administration. Pentru a vedea celelalte programe ale noastre, accesați friends.edu. Acolo, puteți, de asemenea, să revizuiți oportunitățile noastre de burse și alte opțiuni din campus, cum ar fi planurile de locuințe și cluburile studențești și intramurale.

Locații

  • Wichita

    West University Avenue,2100, 67213, Wichita

Întrebări