Keystone logo
Fort Lewis College

Fort Lewis College

Fort Lewis College

Introducere

Fort Lewis College ( FLC ) este un loc de învățare experiențială și un incubator de idei și oportunități. A apărut printr-o serie de schimbări legate în mod unic de această regiune și de oamenii săi. De la avanpost militar la internat indian, liceu rural până la un colegiu public, ne aflăm în inima sud-vestului Colorado și a regiunii Four Corners de peste un secol.

Fort Lewis College există pentru a oferi aceleași oportunități educaționale excepționale fiecărui student care trece prin orice ușă a clădirii campusului.

La Fort Lewis College , unde învățarea înseamnă a face, ne ținem acțiunile instituționale în concordanță cu abordarea noastră educațională. Ca atare, ne păstrăm drag responsabilitățile ca administratori ai țării în care operăm, ca lideri și inovatori în regiune și ca parteneri în crearea unei educații echitabile.

Fort Lewis College participă la două programe cu finanțare federală pentru a sprijini studenții de liceu gimnazial și cu venituri mici din prima generație și navigarea în drumul spre și prin colegiu. TRIO Talent Search oferă consiliere academică, pregătire de ajutor financiar și pregătire pentru teste elevilor de liceu și gimnaziu. TRIO Upward Bound susține elevii de liceu din sud-vestul Colorado cu programul de an școlar și de vară.

Suntem acreditați de Comisia de învățare superioară a Asociației Centrale Nordice a Colegiilor și Școlilor. La fiecare zece ani, suntem revizuiți de către Comisia de învățare superioară a Asociației Centrale Nordice a Colegiilor și Școlilor. Acest proces include auto-studiu și evaluarea colegilor.

Suntem menționați frecvent în alte liste de colegii de top, de obicei pentru accesibilitate, diversitate, calitatea înaltă a facultății noastre și beneficiile de a fi în Durango.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Durango

    Rim Drive,1000, 81301, Durango

    Întrebări