Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Fordham University, Graduate School of Social Service

Fordham University, Graduate School of Social Service

Fordham University, Graduate School of Social Service

Introducere

La Graduate School of Social Service (GSS) de la Universitatea Fordham, pregătim studenți ca tine pentru a lupta pentru drepturile omului și justiția socială de mai bine de 100 de ani. Fordham GSS oferă o bază în tradițiile profesiei de asistență socială, în timp ce răspunde provocărilor viitorului cu un curriculum interdisciplinar sofisticat. Clasate printre cele mai bune din națiune, programele noastre de absolvire a asistenței sociale oferă o educație flexibilă și experiențială care vă va pregăti să schimbați viețile și să transformați comunitățile.

Dacă ești pregătit să îți transformi idealurile într-o carieră inovatoare și plină de sens, suntem gata să te ajutăm.

  • Excelență academică: U.S. News & World Report clasează programul nostru de Master în Asistență Socială acreditat de CSWE în primele 10 procente din țară. Programul nostru de M.S.W. online, foarte apreciat, este predat de aceeași facultate realizată ca și programul nostru tradițional de M.S.W.
  • Flexibilitate: Sunt disponibile planuri de studiu part-time și cursuri de weekend. Programul nostru M.S.W. oferă o opțiune avansată, precum și posibilitatea de a adapta cursurile la obiectivele dumneavoastră profesionale.
  • Accesibilitate: Programul nostru M.S.W. este oferit în trei campusuri: Lincoln Center, Westchester și Long Island. Curriculumul nostru de calitate M.S.W. este, de asemenea, disponibil prin programul nostru hibrid campus-online și prin programul exclusiv online.
  • Oportunități de carieră: Programele noastre orientate spre viitor, bazate pe competențe, sunt concepute pentru a vă transforma într-un practician complet și integrat, capabil să facă față unor noi provocări pe parcursul carierei dumneavoastră.

Misiunea GSS

Misiunea Fordham University Graduate School of Social Service este de a educa studenții pentru a promova drepturile omului și justiția socială. Școala se străduiește să îmbunătățească bunăstarea oamenilor și a comunităților prin predarea unei practici sensibile din punct de vedere cultural și bazate pe dovezi și prin implicarea în cercetare, advocacy publică și parteneriate comunitare.

Programe acreditate la nivel național

Fordham GSS oferă programe acreditate de B.S.W., M.S.W., și doctorat în asistență socială de către Consiliul pentru Educație în Asistență Socială. Studenții sunt evaluați pe baza stăpânirii competențelor aliniate la standardele de acreditare. Aceste competențe sunt dimensiuni esențiale așteptate de toți asistenții sociali pe parcursul formării lor. Scorurile de evaluare care îndeplinesc sau depășesc standardele de referință indică stăpânirea competențelor. Împărtășim în mod regulat datele de evaluare cu Consiliul pentru a îmbunătăți și perfecționa programul nostru și mediul de învățare.

Locații

  • New York

    113 W 60th St #7, 10023, New York

    Întrebări