Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Fordham University Gabelli School of Business

Fordham University Gabelli School of Business

Fordham University Gabelli School of Business

Introducere

Școala de afaceri Gabelli de la Universitatea Fordham educă studenții care posedă cunoștințele, creativitatea și abilitățile pentru a avea un impact definitoriu și durabil. Elevii școlii Gabelli împărtășesc o abordare „de afaceri cu un scop” care îi pregătește să fie lideri care creează schimbări transformative. Ei învață să echilibreze cerințele de profit cu interesele comunităților lor și ale lumii. Ei își rafinează filozofia de afaceri, împreună cu cunoștințele specifice industriei și funcțiilor, printr-un amestec de experiențe practice și teoretice de învățare.

Firmele de top caută absolvenți ai școlii Gabelli pentru gândirea lor analitică și strategică, abilități puternice de comunicare și interpersonale, conducere principială, simț al umilinței și angajamentul față de colaborare și comunitate. Fordham produce studenți despre care oamenii vor auzi și admira nu peste 15 sau 20 de ani, ci într-unul sau doi.

Misiunea Școlii de Afaceri Gabelli este de a dezvolta lideri de afaceri care sunt echipați pentru o creștere continuă în mediul global în schimbare. Situată în capitala comercială a lumii, Școala Gabelli este poziționată în mod unic pentru a oferi elevilor posibilitatea de a participa la economiile regionale și globale. Reputația sa se bazează pe bursă și excelență în predare. Studenții participă la experiențe practice de învățare, inclusiv proiecte de consultanță cu firme importante și ateliere tehnice pe tot parcursul programului. Facultatea include oameni de știință distinși, precum și lideri de afaceri de la firmele Fortune 500.

Comunitatea este un semn distinctiv al Școlii Gabelli, unde un mediu deschis, de susținere demonstrează că este posibil să fie atât competitiv, cât și colaborativ. Studenții primesc o atenție specială în stagiile lor și în căutarea unui loc de muncă de la o echipă dedicată de profesioniști în servicii de carieră și, la încheierea programului lor, se alătură unei rețele globale de 175.000 de absolvenți ai Universității Fordham. Absolvenții școlii au efectuat stagii la Bank of America Merrill Lynch, Cadillac, Citibank, Colgate-Palmolive, General Electric, Goldman Sachs, HSBC, Pfizer și alte câteva zeci de companii.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • New York

  West 60th Street,113, 10023, New York

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări