Keystone logo
Fordham University, Gabelli School Of Business

Fordham University, Gabelli School Of Business

Fordham University, Gabelli School Of Business

Introducere

Fordham cultivă următoarea generație de lideri de afaceri.

Afaceri cu scop Ceea ce unește toate programele noastre academice este conceptul de "afaceri cu scop." Am educarea elevilor care intenționează să lucreze la cele mai înalte niveluri de afaceri, folosind pasiunea lor și puternic sentiment de scop de a genera nu numai de profit, dar, de asemenea, amplu beneficii pentru societate.

Aceasta este ceea ce stabilește în afară Fordham.

Explorați site-ul nostru pentru a afla cum academicieni de înaltă calitate, o abordare globală, tehnici de predare inovative, precum și un accent pe elev rezultatelor-pregătirea studenților pentru carierele care le doresc, fac Fordham unul dintre primele locuri să studieze de afaceri în Statele Unite și în întreaga lume .

Misiune Misiunea de la Scoala Gabelli de Afaceri este de a dezvolta lideri de afaceri, care sunt echipate pentru o creștere continuă a mediului la nivel global în schimbare.

Situat în New York City, capitala comercială a lumii, Școala Gabelli este unic poziționată pentru a oferi studenților posibilitatea de a participa la ambele economii regionale și internaționale. Reputația sa va continua sa fie construit pe excelență în predare și de burse.

Studenții sunt îmbogățite de o facultate dedicat și de comunitatea universitară mai mare de licență, postuniversitare și școli profesionale și hrănită de tradițiile intelectuale și iezuiți Fordham lui. În concordanță cu aceste tradiții, Școala Gabelli se angajează să deservesc elevi în eforturile lor de învățare continuă.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • New York

    Lincoln Center Campus 113 W. 60th Street New York, NY 10023

  • USA Online

    USA Online, Statele Unite ale Americii

    Întrebări