Keystone logo
Fontys University of Applied Sciences Maestru Urbanism
Fontys University of Applied Sciences

Maestru Urbanism

Tilburg, Ţările de Jos

4 Years

Engleză

Part time

Request application deadline *

Sep 2024

EUR 2.329 / per year **

În campus

* pentru studenții din SEE; studenții din afara SEE 1 aprilie

** SEE: 2329 €; În afara SEE: 8140 EUR

Introducere

Societatea noastră, clima, tehnologia și modul în care noi, oamenii, ne folosim orașele se confruntă cu schimbări imense. Scopul urbanismului este de a răspunde la aceste schimbări și de a crea orașe rezistente la viitor, rezistente la schimbările climatice și favorabile incluziunii prin intermediul proceselor noastre de cercetare, proiectare și practică. În cadrul acestui program de masterat, veți învăța cum să combinați în mod eficient inteligența în materie de design cu o atitudine reflexivă și abilități practice. Curriculumul bazat pe competențe este orientat spre stăpânirea a șapte competențe cruciale: design, cercetare, colaborare, comunicare, abilități antreprenoriale, organizare și practică profesională. Veți dobândi experiență și educație dincolo de curriculumul școlar prin combinarea studiilor cu angajarea într-un mediu profesional. În plus, academia în sine este un laborator pentru misiuni spațiale din partea unor părți interesate reale, iar studioul este locul perfect pentru a aplica noi abilități și metode pentru a crea propuneri de design pentru probleme spațiale complexe.

De ce acest maestru

  • Programul nostru este conceput în așa fel încât veți lucra și studia în același timp. Veți dobândi abilități de cercetare creativă și de design la Academia noastră, în timp ce veți dezvolta abilități practice la locul de muncă. În plus, puteți câștiga un salariu.
  • Vei face parte din Fontys Academy of the Arts, o comunitate de învățare creativă.
  • Tutorii noștri sunt profesioniști din diverse discipline, cu o puternică legătură cu practica.
  • Mediul nostru internațional vă oferă o viziune largă asupra problemelor din lumea reală și soluții practice pentru a aborda aceste provocări.
  • Pe măsură ce lucrați în studioul nostru de design, tutorii dvs. vor acorda o atenție personală pentru a vă ghida în procesul de design și de cercetare.
  • După absolvire, veți fi eligibil să vă înregistrați imediat în Registrul olandez de arhitectură și să începeți să lucrați ca urbanist (independent).

Cum arată săptămâna ta

Cursul se desfășoară în cadrul unui program intensiv de 40 de săptămâni. Veți lucra în studioul de design de la Fontys din Tilburg o zi pe săptămână. Pe lângă aceasta, studiul individual cuprinde 10 ore și munca practică 20 de ore pe săptămână. Veți urma cursuri teoretice o dată pe săptămână.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări