Keystone logo
University of Luxembourg, Faculty of Humanities, Education and Social Sciences

University of Luxembourg, Faculty of Humanities, Education and Social Sciences

University of Luxembourg, Faculty of Humanities, Education and Social Sciences

Introducere

Universitatea din Luxemburg: Facultatea de Științe Umaniste, Educație și Științe Sociale

Universitatea din Luxemburg este o universitate europeană de cercetare multilingvă, cu aproape 6.200 de studenți din întreaga lume. Universitatea noastră este o instituție modernă care oferă o combinație unică de excelență internațională și relevanță națională, oferind cunoștințe pentru societate și afaceri.

O facultate cu o notă personală

Cu o selecție unică de programe de licență și masterate multilingve, Facultatea de Științe Umaniste, Educație și Științe Sociale oferă perspective inovatoare și atractive pentru următoarea generație de cadre universitare și profesioniști. Elevii beneficiază de dimensiuni reduse de clasă și multe cursuri sunt predate ca seminarii. care oferă elevilor oportunități de discuție și îi ajută să profite la maximum de experiența lor de învățare. Nu există taxe de școlarizare suplimentare pentru studenții internaționali (taxa de înscriere pentru studenții la masterat este de 200 EUR / semestru).

Predare multilingvă

Personalul nostru didactic internațional este unul dintre atuurile noastre cheie. Majoritatea diplomelor noastre sunt predate în engleză și / sau franceză și / sau germană. Se oferă cursuri de limbă gratuite, iar viața în campus este la fel de multilingvă și multiculturală ca și țara Luxemburgului. Studenții obțin informații despre diferitele culturi academice și obțin o diplomă care le oferă avantaje clare pe piața muncii.

O atmosferă internațională

Mobilitatea studenților și deschiderea culturală sunt încurajate și promovate la Universitatea din Luxemburg. Toți studenții noștri trebuie să petreacă cel puțin un semestru în străinătate la una dintre universitățile partenere din Europa, America de Nord sau Asia.

Studierea în Luxemburg

Luxemburgul, al doilea cel mai mic stat membru al Uniunii Europene, este o țară cu adevărat multiculturală și multilingvă, cu 3 limbi oficiale și găzduiește peste 170 de naționalități. Orașul Luxemburg se mândrește cu o scenă culturală și artistică vibrantă, inclusiv muzee, teatre și locuri de muzică. Orașul Luxemburg este una dintre cele mai sigure capitale din lume. Facultatea de Științe Umaniste, Educație și Științe Sociale este situată pe Belval, un fost sit al industriei siderurgice, la doar câțiva km de orașul Luxemburg. Imensul site reunește cercetarea academică și predarea, munca și petrecerea timpului liber, viața urbană și cultura și este un loc interesant pentru a lucra, studia și trăi.

Clasamente

Universitatea din Luxemburg s-a clasat printre primele 201 până la 250 de universități din întreaga lume și pe locul 1 la nivel mondial pentru perspectiva sa internațională în clasamentul universitar mondial Times Higher Education (THE) 2020.

Locații

  • Esch-sur-Alzette

    2, avenue de l'Université

    Întrebări