Keystone logo
Florida State University Masterat în geografie
Florida State University

Masterat în geografie

Tallahassee, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de masterat în geografie are două piste: pista de teză (pentru studenții interesați de efectuarea de cercetări independente; adesea acești studenți intră într-un program de doctorat în urma masteratului) sau pista non-teză (pentru studenții interesați să-și dezvolte expertiza fără a efectua cercetări independente ; acești studenți intră de obicei în forța de muncă după absolvirea lor).

Directorul programului absolvent și profesorul de supraveghere vor monitoriza progresul, cu toate acestea este responsabilitatea studentului să înțeleagă și să îndeplinească toate cerințele pentru diplomă.

Studenții sunt obligați să dezvolte un program de cercetare de studiu și cercetare în consultare și cu aprobarea profesorului și a comitetului lor de supraveghere. Este responsabilitatea studentului să inițieze și să rafineze programul până când acesta se află la un nivel de competență demn de o teză. Profesorul sau comitetul supraveghetor nu va compune programe de teză pentru studenți; este un proces de colaborare care cere elevilor să învețe cum să se angajeze și să contribuie la cunoștințele științifice, să participe la întâlniri și ateliere de conferințe, să stăpânească abilitățile organizaționale, să gestioneze timpul eficient, să ascuțească abilitățile de comunicare și să demonstreze etica independentă a cercetării.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • M.A. in Geography and Environmental Studies
    • Chicago, Statele Unite ale Americii
  • Master în Geografie și Ingineria Mediului
    • Baltimore, Statele Unite ale Americii
  • Master în Geografie Culturală - Turism Durabil și Societate
    • Leeuwarden, Ţările de Jos