Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Florida State University Panama City

Florida State University Panama City

Florida State University Panama City

Introducere

Florida State University Panama City oferă oportunități educaționale și sociale care schimbă viața, care pregătesc studenții, facultățile și membrii comunității pentru a-și atinge obiectivele, dezvolta o cultură mai bogată a diversității și încurajează un spirit de învățare pe tot parcursul vieții. În parteneriat cu instalații militare din zonă, lideri din industrie și alte departamente și colegii ale Universității de Stat din Florida, adaptăm experiența educațională pentru a face învățământul superior mai accesibil rezidenților din nord-vestul Floridei.

Florida State University este una dintre universitățile de cercetare de elită ale națiunii, iar FSU Panama City amplifică eforturile universității de a păstra, extinde și disemina cunoștințele în științe, tehnologie, arte, științe umane și profesii.

Campusul nostru din Bayside găzduiește o comunitate de gânditori inovatori care creează programe care susțin și anticipează nevoile sofisticate ale afacerilor și industriei din nordul Floridei, pregătind studenții pregătiți pentru forța de muncă pentru a satisface cererea economică a regiunii.

Locații

  • Tallahassee

    W College Ave,600, 32306, Tallahassee

    Întrebări