Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Florida State University College of Fine Arts

Florida State University College of Fine Arts

Florida State University College of Fine Arts

Introducere

Florida State University College of Fine Arts este un loc în care învățarea și creativitatea sunt cultivate prin instruire, cercetare și practică. Colegiul este o comunitate strânsă de facultăți, studenți și profesioniști care funcționează ca un conservator de arte într-o universitate majoră. Găzduiește o combinație unică de studiouri de arte vizuale și de spectacole, săli de clasă, spații de spectacol și muzee. Studenții noștri sunt unii dintre cei mai promițători artiști, cercetători și profesioniști din domeniile lor de mâine.

Colegiul oferă programe de diplomă în artă, educație artistică, istoria artei, dans, arhitectură și design interior și teatru. Colegiul găzduiește, de asemenea, mai multe unități non-academice, inclusiv Muzeul de Arte Frumoase, Facilitatea pentru Cercetarea Artelor și Centrul Național pentru Coregrafie Maggie Allesee (MANCC). Multe dintre programele noastre se clasează printre cele mai respectate din țară. Suntem mândri să oferim programe specializate care să influențeze relațiile dintre departamente și muzee pentru a îmbogăți curricula bazată pe studii.

Colegiul de Arte Plastice a fost supus unui amplu proces de autoevaluare și planificare strategică. Drept urmare, Colegiul a dezvoltat o misiune clară și obiective conexe, care sunt încapsulate în declarațiile următoare. Aceste declarații ne întăresc hotărârea de a oferi cea mai bună instruire și instruire în artă din țară.

Căutăm să creăm, să predăm, să învățăm și să servim cu pasiune și rigoare intelectuală. Colegiul este ghidat de un set de valori care demonstrează un angajament față de studenți, facultate, universitate, comunitatea în general și organizațiile care vor angaja viitorii absolvenți.

valori

  • Puneți studenții în fruntea tuturor eforturilor și pregătiți-i pentru cariere academice și profesionale de succes.
  • Accentuați atenția și atenția la nevoile fiecărui elev, menținând dimensiuni de clasă gestionabile și oferind îndrumări individuale.
  • Respectați întreaga gamă de arte și studii, de la vechi la nou și de la mainstream la extrem de inovatoare.
  • Servește ca resursă educațională, profesională și culturală în arte, teatru și dans pentru întreaga comunitate, stat și națiune a campusului.
  • Subliniați seriile invitate inovatoare care invită artiști și savanți proeminenți care implică studenți și profesori cu probleme actuale în artă și îi expun la o gamă largă de practici și cercetări.

Colegiul se străduiește să fie programul de top pentru artele vizuale, teatru și dans din țară. Va fi întotdeauna un loc în care studenții pot studia în cadrul facultăților remarcabile și a profesioniștilor în reședință. Accentul pus pe profesorii în vizită asigură un flux constant de idei proaspete care stimulează o cultură de învățare energică și vibrantă. Noile poziții ale facultății și sprijinul crescând din partea absolvenților și donatorilor noștri ne permit să angajăm continuu cei mai buni cercetători, artiști și profesioniști din muzee din lume. Combinația puternică de pregătire academică și profesională îi va atrage pe cei mai talentați studenți din toată țara către programele noastre.

Locații

  • Tallahassee

    West Call Street,540, 32304, Tallahassee

    Întrebări