Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Florida State University, College of Education

Florida State University, College of Education

Florida State University, College of Education

Introducere

Despre FSU

Una dintre universitățile de cercetare din Elita, Universitatea de Stat din Florida, păstrează, extinde și răspândește cunoștințele în științe, tehnologie, arte, umaniste și profesii, în timp ce îmbrățișează o filozofie a învățării puternic înrădăcinată în tradițiile artelor liberale și gândirea critică.

Campusul primitoare al FSU se află pe cel mai vechi site continuu al învățământului superior din Florida, într-o comunitate care promovează ancheta gratuită și cuprinde diversitatea, împreună cu atletismul de campionat și o locație privilegiată în inima capitalei statului.

Fapte rapide

 • Fondată în 1851; cel mai vechi site continuu de studii superioare din Florida
 • Carnegie Clasificarea Comisiei: "Universitățile doctorale: cea mai mare activitate de cercetare"
 • 41.900 de studenți din fiecare județ din Florida și 132 de țări
 • Profilul proaspătului acceptat pentru anul 2018:
  • Toamna: 4.3 medie AAP; 30 scor mediu compozit ACT; 1340 scor mediu SAT
  • Vară: 4,0 media GPA; 27 scor mediu compozit ACT; 1250 scor mediu SAT
 • 94% rata de retenție pentru boboci; 68.4% rata de absolvire în termen de patru ani
 • 22: 1 raport de facultate / student
 • 384 de clădiri pe 1.633 de acri; Campusul principal din Tallahassee este de 485 de acri
 • 2.360 de facultăți tradiționale; a inclus 6 laureați ai Premiului Nobel
 • 14.079 angajați total
 • Buget de funcționare de 1.712.841.231 $
 • 210 milioane dolari în contracte și granturi aduse de facultate în 2016-17
 • Programe de 301 de grade: licență, masterat, doctorat, specialist, profesional

Despre Colegiul de Educație

Înființată în 1905, Colegiul de Educație al Universității de Stat din Florida este cel mai vechi Colegiu al Educației din Florida, oferind educația celor mai buni și mai străluciți pentru mai bine de un secol. Istoria noastră este însoțită de cea a lui Tallahassee și suntem mândri de moștenirea noastră și de contribuțiile pe care ni le-au făcut absolvenții din întreaga lume.

Așa cum este trecutul nostru, rămânem concentrându-ne pe viziunea noastră pentru viitor. În fiecare zi, facultatea și studenții lucrează pentru a sparge terenul nou în domeniul educației. De la punerea în aplicare a metodelor inovatoare de predare la afectarea politicii educaționale și a legislației, facultatea noastră și cercetarea lor fac forajul viitorului educației.

Suntem mândri că avem studenți din peste 50 de țări care numesc Colegiul de Educație FSU "acasă". Elevii din toate colțurile lumii caută Colegiul de Educație al FSU să participe la cercetări avansate, să lucreze alături de profesori care sunt pionieri în domeniul educației și să câștige un grad care să le pregătească pe deplin să se întoarcă în lume și educarea liderilor de mâine. Pe lângă faptul că vă oferă o educație de nivel mondial, vă vom face parte dintr-o familie apropiată - cu studenți care împărtășesc pasiunea dvs. pentru a avea un impact - elevii care vor împărtăși experiențe cu dvs. și vor deveni prieteni și colegi de-a lungul vieții.

FACILITĂŢI

Inovația și mediul progresiv la Colegiul de Educație sunt exemplificate în tehnologia și facilitățile disponibile studenților noștri. Cea mai remarcabilă este clădirea de piatră, care găzduiește săli de clasă și de laborator echipate cu cele mai noi tehnologii și dispozitive multimedia pentru a spori predarea și învățarea. Aflați mai multe și faceți un tur virtual: https://education.fsu.edu/about/facilities.

ORAȘUL TALLAHASSEE

Orașul nostru frumos și fermecător capitol este abundent cu oportunități pentru studenții Colegiului Educației - de la stagii guvernamentale și inițiative legislative până la evenimente culturale, cumpărături, mese și activități în aer liber. Aflați mai multe: https://education.fsu.edu/about/tallahassee.

Locații

 • Tallahassee

  W College Ave,600, 32306, Tallahassee

Întrebări