Keystone logo
Florida State University College of Criminology and Criminal Justice

Florida State University College of Criminology and Criminal Justice

Florida State University College of Criminology and Criminal Justice

Introducere

La Colegiul de criminologie și justiție penală al Universității de Stat din Florida, prioritatea noastră principală este să dovedim absolvenți care posedă abilități critice de gândire independentă. Cercetările care definesc politicile, studiul colaborativ și oportunitățile de implicare în leadership sunt doar câteva dintre ingredientele care ajută la modelarea acestor abilități.

Sala noastră recent renovată Eppes se mândrește cu birouri, săli de clasă și laboratoare complet integrate, proiectate pentru lucrul în echipă studenți-facultate și acces ușor la Centrul de cercetare în materie de criminalistică și politici publice.

Este mediul ideal pentru a găzdui comunitatea noastră educațională orientată spre cercetare, orientată spre cercetare, precum facultatea noastră, care sunt clasate pe locul 1 în țară pentru productivitatea cercetării și sunt printre primele 10 pentru achiziționarea de subvenții. Aceștia sunt, de asemenea, recunoscuți ca experți de frunte în domeniile lor și servesc drept editor și coeditor pentru unele dintre cele mai importante reviste științifice din zona noastră, cum ar fi Criminologie, Criminologie și politici publice și Journal of Drug Issues. Așteptăm cu nerăbdare să ne bazăm pe reputația noastră ca fiind cel mai profesionist și cel mai bine clasat program din țară.

.

Locații

  • Tallahassee

    South Copeland Street,112, 32304, Tallahassee

    Întrebări