Keystone logo
Florida International University Master în managementul ospitalității
Florida International University

Master în managementul ospitalității

Miami, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

USD 1.001 / per credit *

Învățământ la Distanță, În campus

* pe credit pentru studenții internaționali

Introducere

Avansați-vă cariera în ospitalitate cu un Master of Science în managementul ospitalității

Alăturați-vă nouă în Beautiful Miami, FL!

Descrierea programului

 • Cunoscuți ca MBA pentru industria ospitalității, studenții vor dobândi o maiestrie managerială specifică pentru a-i pregăti să lucreze pe partea de afaceri a unei industrii internaționale de miliarde de dolari.
 • Cu o gamă largă de cariere, industria ospitalității este unul dintre cele mai mari sectoare din industria serviciilor și oferă un număr mare de oportunități pentru cei cu un MS în managementul ospitalității.
 • Obțineți o maiestrie managerială specifică pentru a vă pregăti să lucrați pe partea de afaceri a industriei ospitalității internaționale de mai multe miliarde de dolari
  • Program de studii orientat spre carieră
 • Perfect pentru studenții care doresc să avanseze în cariera lor sau doresc să se orienteze către o carieră în domeniul ospitalității
 • Nu este necesară nicio experiență în domeniu sau educație anterioară în domeniul ospitalității pentru admitere

De ce să alegi ospitalitatea?

Ospitalitatea este cea mai mare industrie din lume și obținerea unei diplome în managementul ospitalității și turismului oferă multe oportunități în cariere interesante și bine plătite în toate sectoarele societății, inclusiv: cariere în managementul hotelier, operațiunile de restaurante, managementul băuturilor, managementul imobiliar, evenimente și managementul divertismentului și turismului.

Studenții pot lucra și conduce linii de croazieră, companii aeriene, stațiuni, hoteluri, restaurante, locuri de divertisment și sport, cluburi de noapte și tot felul de afaceri cu o diplomă de licență sau master în ospitalitate.

În timp ce studiază la FIU Chaplin School of Hospitality & Tourism Management, studenții pot avea un avans în cariera lor printr-o serie de oportunități unice, cum ar fi ajutând la organizarea celei mai mari întâlniri gurmande din lume, South. Beach Wine & Food Festival ®.

De ce să alegi școala Chaplin?

Școala Chaplin de Management în Ospitalitate și Turism de la Florida International University (FIU) este clasată pe locul 10 printre universitățile publice din SUA și pe locul 35 în cea mai bună școală de turism și ospitalitate din lume.

Studenții noștri sunt singurii din țară care ajută la derularea celui mai important festival de vin și mâncare din lume, The Food Network & Cooking Channel South Beach Wine & Food Festival, prezentat de Capital One (SOBEWFF®) și au acces la marile corporații globale, cum ar fi :

 • Southern Glazer's Wine & Spirits
 • Bacardi SUA
 • Carnival Cruise Lines
 • Marriott International
 • Regele burgerilor

Campusul nostru frumos din Biscayne Bay este situat chiar pe apă. Studenții care aleg ospitalitatea FIU au acces la profesori experți, un curriculum bogat și oportunități de carieră rapidă - rezultând peste 80% dintre studenții noștri angajați la absolvire.

Programul Marriott Tianjin China este cel mai mare program internațional al FIU.

Admitere

Mărturii studențești

Curriculum

Oportunități de carieră

Clasamente

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Facilităţi

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări