Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Florida International University College of Communication, Architecture + The Arts

Florida International University College of Communication, Architecture + The Arts

Florida International University College of Communication, Architecture + The Arts

Introducere

College of Communication, Architecture + The Arts (CARTA) oferă studenților noștri experiența distinctă de a lucra îndeaproape cu o facultate premiată, în programe acreditate la nivel național, în inima Miami, North Miami și Miami Beach - trei dintre cele mai vibrante, diverse și mai creative orașe ale țării!

Concentrați pe misiunea noastră angajată de a conduce informația, inovația și economia culturală din Florida de Sud și nu numai, suntem dedicați unui curriculum transdisciplinar care să pregătească absolvenții noștri pentru cariere semnificative și leadership în profesiile lor alese.

Misiunea Comitetului consultativ al decanului SCJ (DAB) este de a ne menține școala la curent cu nevoile actuale și tendințele viitoare ale profesiilor și industriilor pe care le deservim. Membrii DAB sunt, de asemenea, esențiali pentru eforturile școlii noastre în achiziționarea resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor noastre de dezvoltare prin contacte cu potențiali donatori individuali, fundaționali și corporativi. Membrii DAB servesc ca ambasadori ai școlii din Florida de Sud, la nivel regional și internațional. Membrii se bucură, de asemenea, de satisfacția de a fi afiliați la una dintre cele mai bune școli de jurnalism și comunicare în masă din țară.

Locații

  • Miami

    Southwest 8th Street,11200, 33199, Miami

    Întrebări