Keystone logo
Florida International University

Florida International University

Florida International University

Introducere

Despre Școala Chaplin

Programează o întâlnire direct cu consilierul nostru de admitere aici: https://calendly.com/fiudanett/keystone

Școala Chaplin de Management al Ospitalității și Turismului de Florida International University este o școală de ospitalitate de top 10 printre universitățile publice din SUA și se află pe locul 35 în lume . Peste 2.000 de studenți și absolvenți din întreaga țară și din întreaga lume aleg FIU pentru reputația sa remarcabilă, locațiile avantajoase ale campusului din Miami, facultate expertă, curriculum bogat și oportunități reale de carieră în hotel internațional, servicii alimentare, management al băuturilor, călătorii, turism , managementul veniturilor, divertismentul și industriile de evenimente mega și la scară largă. Programul absolvă mai mulți studenți negri și hispanici decât orice altă școală. În august 2006, FIU a dezvăluit prima școală americană de ospitalitate și turism în Tianjin, China. Programul Marriott Tianjin China , clasat pe locul 1 în China, este cel mai mare program internațional al FIU, cu o capacitate de până la 1.000 de studenți. Pentru mai multe informații despre Chaplin School of Hospitality & Tourism Management a Florida International University , vizitați http://hospitality.fiu.edu .

De ce Chaplin?

Sprijin pentru burse

Școala Chaplin acordă anual burse de 2 milioane de dolari studenților, cu mai multe oportunități de bursă de la FIU. Lista tuturor ofertelor actuale de burse poate fi găsită pe site-ul web al bursei FIU: https://fiu.academicworks.com/

Facultatea activă în industrie

Membrii facultății Chaplin combină credințe academice puternice cu abilități didactice excelente și experiență vastă în industrie la nivel executiv pentru a inspira studenții să devină lideri în ospitalitate și turism.

Servicii dedicate de carieră

Studenții și elevii beneficiază atât de un centru intern de carieră pentru a ajuta legătura dintre experiența academică și o carieră profesională. Serviciile includ coaching și îndrumare în carieră, ateliere de reluare, interviuri batjocoritoare, evenimente de dezvoltare profesională, târguri de carieră în campus și virtuale și conexiuni cu industria.

141592_career.jpg

Miami: Un laborator de viață

Situat la poarta din America Latină și Caraibe, Miami este unul dintre epicentrele globale ale ospitalității și turismului. Miami oferă studenților Chaplin acces inegalabil la resurse și oportunități globale și locale.

Învățarea experimentală

Festivalul de rețea de vinuri și mâncare din South Beach Food and & Channel Channel, prezentat de Capital One, este un eveniment național, cu o stea, cu destinație de cinci zile, care prezintă talentele celor mai renumiți producători de vinuri și băuturi spirtoase din lume, bucătari și personalități culinare. Există peste 100 de evenimente, cu aproximativ 65 de participanți și peste 450 de bucătari, vinificatori, produse de spirit și personalități de stil de viață care participă la festival. Festivalul oferă studenților FIU o oportunitate unică de voluntariat în care studenții sunt capabili să câștige experiență în management, logistică, sponsorizare, restaurante, gastronomie și gestionarea băuturilor, în timp ce obțin burse pentru ore complete. Toate veniturile obținute în cadrul Festivalului beneficiază de studenții Florida International University din Florida International University Chaplin School of Hospitality & Tourism Management. Până în prezent, SOBEWFF® a strâns peste 30 de milioane de dolari pentru școală. În octombrie 2019, BizBash a numit Festivalul evenimentul nr. 1 al industriei alimentare și a restaurantelor din Statele Unite pentru al șaptelea an la rând.

Festivalul de vin și mâncare South Beach

140174_50298635916_4e04dd28e0_c.jpg

North Miami Brewfest

140176_50298668731_7846a778d4_c.jpg

Facilități de ultimă oră

Tehnologia se află în centrul facilităților de la Școala Chaplin. Sălile de clasă sunt dotate cu echipamente de ultimă generație care permit facultății să ajungă la studenți în mod semnificativ, indiferent dacă sunt la câțiva metri de pupitru sau de cealaltă parte a lumii. Cu o filozofie de expansiune care inspiră inovația studenților, Școala Chaplin a crescut rapid în ultimul deceniu pentru a oferi elevilor abilități și cunoștințe relevante pentru a obține succesul.

Laborator demonstrativ alimentar:

140169_49465769852_d5b14984fb_c.jpg

Laboratorul restaurantului Wine Spectator:

140170_48957844418_8eda447ddd_c.jpg

140171_47958848266_cb1d8b1292_c.jpg

Centrul de excelență Bacardi:

140173_50141826467_28b4b6468e_c.jpg

Diverse corp de studenți

Studenții de la Școala Chaplin provin din peste 70 de țări și beneficiază de un mediu academic solid, bogat atât în cultură, cât și din perspectivă globală.

140168_49526899538_497bcd3fb3_c.jpg

Acreditare

FIU și Școala Chaplin de management al ospitalității și turismului au fost acreditate de următoarele:

  • Comisia pentru colegiile Asociației Sudice a Colegiilor și Școlilor (SACS)
  • Comisia de acreditare pentru programe în administrarea ospitalității (ACPHA)

133913_5.jpg

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Miami

    3000 N.E. 151 St. North Miami, FL 33181, 33181, Miami

    Întrebări