Keystone logo
Florence Classical Arts Academy

Florence Classical Arts Academy

Florence Classical Arts Academy

Introducere

Fondată la Florența în 2009, din inspirația directorului nostru rus Molugova Nadezhda și a academicienilor, Academia se află strategic în orașul italian Florența; un loc ideal unde să înveți și să dezvolți arta și să trăiești o viață în care în fiecare zi ochiul este prins de frumusețile istorice ale artei istorice italiene, un loc în care să trăiești și să experimentezi adevăratul " dolce vita ".

75975_75958_IMG_4482.jpg

Locul este o sursă binecunoscută de inspirație, care beneficiază cu siguranță artistul. Florența oferă un mediu bogat și stimulativ pentru studiile de artă și viață, o experiență de viață extraordinară. Aici vă aflați în contact direct cu lucrările a numeroși marii maeștrii - printre care Michelangelo , Leonardo da Vinci și Botticelli , care și-au făcut numele în acest oraș. Printre numeroasele galerii de artă și muzee se numără " Galeria Uffizi " și " Palatul Pitti ", care sunt renumite la nivel mondial.

Orașul oferă o viață plină de viață și siguranță în viața de noapte, precum și toate magazinele de designeri de modă, un număr mare de baruri și restaurante. Academia noastră este bine situată la aproximativ 20 de minute de mers pe jos de centru , într-o zonă foarte bine servită.

Metoda noastră de predare sa născut acum 300 de ani, când artiștii ruși au dezvoltat-o, inspirată în principal de maeștrii italieni și francezi de la Renaștere și ulterior . Diverse artiști celebri au contribuit la această metodă, printre care: Repin , Surikov , Serov , Levitan , Vasnetsov și Kuindzhi .

Misiunea Academiei noastre este de a construi o tradiție atât de mare și de a ajuta studenții să exploreze noi căi, așa cum au făcut primii artiști " avangardiști ". Asta înseamnă a se exprima în noi moduri printr-o înțelegere profundă a tehnicilor, obținută printr-o abordare academică integrată.

Profesorii noștri sunt artiști calificați absolvenți ai unor academii rusești de top. Avem un mediu foarte prietenos unde elevii trebuie să lucreze intens, dar profesorii noștri sunt întotdeauna gata să asculte, să ghideze și să-i încurajeze.

Datorită experienței lor, ei sunt capabili să asiste elevii, ajutându-i să-și exprime potențialul și să devină artiști profesioniști, lucrând pe subiecte precum Pictura , Desen , Anatomie , Compoziție , Cromatică , Perspectivă și Istoria Artei .

Locații

  • Florence

    Via Giuseppe Galliano, 78, 50144, Florence

Întrebări