Keystone logo
Five Branches University

Five Branches University

Five Branches University

Introducere

Puncte de excelență

Timp de peste 30 de ani, Cinci Sucursale University, Graduate School de Medicina Traditionala Chineza a stabilit standardele pentru excelenta in medicina chineza (TCM) educație și asistență medicală tradițională.

Universitatea respectat

Recunoscut ca fiind unul dintre școlile TCM top ale națiunii, cinci filiale Universitatea oferă cel mai înalt nivel de educație profesională și de asistență medicală în medicina tradițională chineză și medicina integratoare în SUA și pe plan internațional.

Două Campusuri California

Puteți alege din cele două campusuri frumoase din Santa Cruz și San Jose, California, sau de a participa la cursuri de la ambele să se bucure de vederi impresionante de coastă sau experiențe unice ale orașului culturale. Ambele campusuri oferă o mulțime de soare și un mediu divers și progresiv în care să trăiască.

Centre de sănătate

Cele cinci ramuri University Centre de Sănătate situate în Santa Cruz și San Jose, California oferi cele mai bune TCM asistență medicală. Tratarea peste 160 de pacienti in fiecare zi, centrele noastre de sănătate sunt locul ideal pentru studenții să câștige experiență într-un mediu clinic si pentru clinicieni TCM si medici pentru a oferi asistență medicală excepțională pacienților lor. Personalul nostru include specialisti in neurologie, medicina interna, ginecologie, pediatrie, oncologie, dermatologie, imuno-deficiență, oftalmologie, managementul durerii, gastroenterologie si cardiologie.

Master, de doctorat și programe de certificate

Nostru Maestru acreditat la nivel național de Medicina Traditionala Chineza (MTCM) și Doctor de Acupunctura si Medicina orientale (DAOM) programe oferă o bază solidă în TCM diagnostic, acupunctura si medicina pe baza de plante din China, cele mai recente cercetări TCM, formarea clinica extinse, precum și un medicament integrativă cuprinzător educaţie. Programul nostru de masaj si de certificare Caroserie din Asia oferă studenților posibilitatea de a primi atât California si certificare nationala de masaj.

Cu experiență Facultatea și Experți clinice

Învață de la facultatea cea mai mare realizată în educație TCM. Mulți dintre medici și profesorii noștri au zeci de ani de experiență de predare și de practica TCM in spitale de renume si scoli medicale din China și SUA

Medicina Integrativa la cele mai bune

Pe tot parcursul programului MTCM, veți învăța principiile antice și profunde de diagnostic TCM si tratament, acupunctura si medicina chineză pe bază de plante, împreună cu cele mai bune de medicina de Vest. Ca un student DAOM vă va întări cunoștințele dumneavoastră TCM și abilitățile de învățare niveluri avansate de diagnostic tradițională chineză și de Vest medicina, specializări medicale, eco-recomandări și practica efectivă a medicinii inter-disciplinare.

Formare Herbology extensive

Cinci ramuri Universitatea este respectat printre colegii TCM pentru departamentul său Herbology restante. Printre instructorii noștri este Dr. Jeffrey Pang, descendent al unui celebru botanist chinezesc. farmacia noastră planta contine mai mult de 400 de plante crude, catalogate și depozitate în sertare tradiționale din lemn, iar peste 350 de formule de brevete.

Certificate de specialitate Opțiuni

Ca un student MTCM, puteți primi certificare de specialitate in Medicina Sportiva, Qigong Medical, Cinci Elemente și masaj Tuina pentru a spori și de a distinge practica TCM. Programul DAOM oferă instruire avansată de specialisti de conducere TCM, medici si educatori pentru a oferi practicienilor cu cunoștințe și abilități de a se specializa în continuare în practica TCM în: Sănătatea femeii, neuromusculară Medicina si medicina de familie.

Studiu în China, Taiwan și Coreea

Programul nostru de studiu în străinătate este una dintre cele mai bune moduri de a experimenta practica autentica a TCM integrat cu medicina modernă occidentală. Călătorește în Asia pentru a afla TCM de la medici cu vaste cunoștințe și profesori și să beneficieze de o formare clinica extinsa intr-un spital, inclusiv câștigând un doctorat la școlile noastre surori din Hangzhou, Tianjin și Shenyang, China.

Educația continuă

Angajamentul nostru față de excelență în educație continuă după absolvire cu programele noastre de formare continuă. Aducerea de profesori de experți și lectori împreună, vă oferim o gamă largă de cursuri de înaltă calitate în medicina tradițională chineză avansate și să ofere o certificare în masaj asiatic și caroserie și Qigong Medical.

Programe de ajutor financiar

Cinci filiale Universitatea este o instituție de învățământ superior acreditată aprobat pentru a participa la programe federale de ajutor financiar pentru MTCM, Mạc și programe DAOM. Programele noastre de ajutor financiar vă poate ajuta la acoperirea costurilor financiare ale educației, inclusiv pe atât cheltuielile de școlarizare și de viață.

Oportunități de carieră

Parteneriatele noastre profesionale cu Universitatea Stanford, Comprehensive Cancer Center la Medical Center Alta Bates Summit-ul, Kaiser-Permanente, Zhejiang Universitatea de Medicina din China, și Tianjin Universitatea de Medicina Traditionala Chineza vă oferă oportunități educaționale și de carieră remarcabile din întreaga lume. Cariere în domeniul TCM sunt în creștere și se numără: stabilirea unei practici privat, aderarea la un grup de practică, lucrând într-un centru medical integratoare și oportunități de locuri de muncă în educație, publicare, sau de cercetare.

Oricare ar fi cariera ta de alegere, departamentul nostru de dezvoltare a carierei va ghida și sprijini în urmărirea calea ta cariera optimă, oferindu-vă cunoștințele de afaceri, aptitudinile și nivelul de încredere necesar pentru a deveni un practicant de succes medicina tradițională chineză.

Succesul absolvent

Absolvenții noștri MTCM atinge în mod constant cele mai mari scoruri de trecere de pe atât examenul de licențiere acupunctura California si examenele de certificare naționale. La absolvire, veți fi calificat pentru a se înscrie în programul nostru de doctorat și doctorat, pentru a aplica pentru o pozitie de top-plătitor la o instituție medicală sau pentru a stabili o practică TCM cu succes oriunde în lume.

Cinci ramuri s-a dovedit absolventii realizate extraordinar care sunt lideri în fiecare aspect al TCM: practicieni, profesori, autori, lectori internaționali, consultanți și cercetători. Accesul la aceste absolventii vă oferă oportunități excelente de rețele de avansare profesională.

Noi sperăm că ne veți alătura la cinci filiale universitare pentru o experiență educațională cu adevărat distinctiv și pentru a descoperi calea de carieră plină de medicina tradițională chineză.

Cele cinci ramuri

Cinci ramuri universitare derivă numele din cele cinci ramuri ale medicinei traditionale chineze care mențin și de a restabili armonia unui individ cu natura: Acupunctura, Fitoterapie, masaj Tuina, energeticii, și chineză dietetice medicina.

Acupunctură

Acupunctura foloseste ace foarte fine pentru a reglementa Qi (Yang) și de sânge (Yin), produs de organele interne, care curg în canalele obișnuite și meridianele suplimentare pe care, desigur pe tot corpul. Conform teoriei TCM, toate tulburările fizice umane sau boli sunt legate de disfuncția Qi și sânge. Prin inserarea de ace de acupunctura la punctele corecte, ne tonifica Qi și deficiențe de sânge sau de stagnare a acestora tonifica, având ca rezultat îmbunătățirea sănătății mintale și fizice.

Herbology

Fitoterapia este prepararea și utilizarea plantelor și mineralelor ca medicament baza de prescriptie medicala. herbiologia chineză se găsește în multe forme, inclusiv pulbere, pastile, ceaiuri si creme. Aceste plante tratarea tulburărilor și bolilor prin absorbție internă sau externă. Din moment ce plante din China au gusturi diferite, proprietăți, naturi și funcții, și pentru că acestea intră diverse canale, ierburile afectează fluxul de Qi și sânge, precum și echilibrul organismului de Yin si Yang.

Masaj Tuina

Masaj Tuina se referă la utilizarea de masaj tradițională chineză pentru a trata leziunile tendoanelor și mușchilor, și tulburări de organe. Tuina aplică o presiune asupra punctelor, precum și aplicarea mișcărilor specifice de-a lungul meridianelor, pentru a reglementa și de a armoniza fluxul de Qi și sânge.

Energetică

Energeticii sunt exerciții care se vindecă prin mișcări de respirație și a corpului ritmic. Energeticii include arte de vindecare interne, cum ar fi exercițiile cinci Animal dezvoltate de Hua Tuo, meditație, qigong medicale și diverse stiluri de Taijiquan, o artă marțială internă practicat în întreaga lume.

Medicina dietetice Chineză

Chineză dietetice Medicina este o metodă foarte eficientă de auto-tratament pronunțată în China, peste mii de ani. La fel ca toate societățile agricole, China înțelege legătura vitală între produsele alimentare și de sănătate. Astfel, medicii TCM prescrie diete echilibrate energic pentru a trata dizarmonii în Qi, sânge, și funcțiile de organe, folosind profilul energetic al produselor alimentare.

La cinci filiale, noi credem că educația TCM oferă o vedere profundă a relației umane cu natura-o vedere filosofică în centrul tuturor civilizațiilor umane mari. Noi dorim să perpetueze această înțelepciune TCM inerente.

Misiune

Cinci Ramurile University, un absolvent de școală de medicina chineză tradițională, este dedicat educarea elevilor pentru a deveni practicieni excepționale, educatori și cercetători.

Scopul nostru

Cinci Filiale University este dedicat:

 • Oferi cel mai înalt nivel de educație profesională în medicina tradițională chineză și medicina integratoare în SUA și pe plan internațional.
 • Dezvolta cu înaltă calificare TCM clinice practicieni, educatori și cercetători.
 • Avans practica TCM ca o modalitate independenta medicale prin practica clinica, educatie si cercetare.
 • Să încurajeze colaborarea profesională între practicienii TCM, facultate, pacienti, precum si alti furnizori de asistenta medicala pentru a transforma viziunea asupra lumii a asistenței medicale; să recunoască TCM ca o componentă importantă a medicinei mondiale.
 • Să sprijine o comunitate culturală internațională și diversă prin oferirea de programe noastre în trei limbi și oferindu-le studenților posibilitatea de a studia în străinătate.
 • Promoveze un mediu profesional pentru facultate, personalul și studenții care promovează excelența academică precum și creșterea și dezvoltarea personală.
 • Furnizează TCM excepționale și medicina integratoare de ingrijire a pacientilor la comunitate, prin cinci ramuri centre de sănătate universitare.
 • Educăm publicul larg cu privire la beneficiile semnificative ale TCM asistenței medicale prin intermediul programelor de formare continuă și prelegeri comunității.

Viziune și valori

In urmatorii 20 de ani, cinci filiale Universitatea va evolua într-o universitate internațională, predarea educației TCM la nivel înalt în limba engleză, chineză și coreeană și oferirea unor servicii medicale TCM într-un mediu de medicina integrativă pe intreg teritoriul SUA si in intreaga lume.

TCM filozofie vede medicina, ca un răspuns plin de compasiune pentru suferința umană. Vom îmbrățișa această filozofie prin încurajarea mediilor academice și de asistență medicală de susținere și umaniste. Membrii facultății noastre vor fi alese pe baza nu numai pe excelență academică, ci și pasiunea ei emana in timp ce predau și îndrumare studenților. Studenții noștri vor fi alese pentru competență academică precum și compasiunea lor și angajamentul de a servi altora.

Patru tendințe vor influența viziunea noastră în următorii 20 de ani: Un număr tot mai mare de pacienti vor continua sa caute practicieni cu înaltă calificare TCM ca furnizorii de asistență medicală primară. școlile TCM va continua să îmbunătățească programele lor pentru a oferi practicienilor clinice TCM cu înaltă calificare pentru a satisface această cerere în creștere.

universitățile TCM din China și experți medicali din SUA vor continua să colaboreze și să împărtășească experiența lor în TCM și medicina de Vest, o componentă vitală pentru dezvoltarea avansată a programelor și a cercetării de doctorat TCM.

Oamenii de știință, cercetătorii și instituțiile medicale vor continua să cerceteze adâncimea și eficacitatea TCM, având ca rezultat o mai mare acceptare de medicina chineză în rândul profesioniștilor din domeniul medical si scoli medicale.

O cerere mai mare de servicii medicale integrate va evolua ca profesionistii din domeniul sanatatii se unesc pentru a răspunde nevoilor complete de sănătate a populației prin educarea una de alta cu privire la activitatea lor și de a colabora pentru a oferi un tratament eficient, prevenirea bolilor și promovarea bunăstării optime pentru pacienți.

Locații

 • Santa Cruz

  200 7th Avenue Santa Cruz, CA 95062, , Santa Cruz

  • San Jose

   1885 Lundy Ave, Ste 108

   Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări