Keystone logo
FinTech School

FinTech School

FinTech School

Introducere

FinTech modelează viitorul finanțelor și al serviciilor bancare globale cu tehnologie. Instituțiile financiare doresc să evolueze, dar au nevoie de ajutor prin încorporarea FinTech în modelul lor de afaceri. Tehnologii profesioniști doresc să ajute instituțiile financiare să se pregătească pentru Finance 2.0, dar adesea nu au un context de afaceri adecvat. Antreprenorii încearcă să perturbe modelele de afaceri existente, dar au nevoie de ajutor pentru a-și transforma ideile în produse și / sau soluții viabile.

Aici intrăm.

two people handshaking above table with laptop

rawpixel / Unsplash

Cursuri și programe pentru diferite nevoi

FinTech School oferă cursuri practice pentru cele mai recente subiecte din sectorul FinTech, spirit antreprenorial și dezvoltare de produse pentru persoane fizice, instituții și antreprenori la nivel global. Persoanele care doresc să rămână actualizate cu privire la tendințele industriei vor găsi cursurile noastre de ajutor. Cei care doresc să inoveze în acest spațiu vor găsi mai potrivite programele noastre cuprinzătoare sau formarea de tip "boot-camp-like" la fața locului.

Formare practică prin practicarea antreprenorilor

Nu este o instituție academică. FinTech School fost fondată de antreprenorii și profesioniștii financiari ai FinTech care au fost acolo și au făcut asta. Au zeci de ani de experiență în industria financiară, acoperind firme tradiționale precum Goldman Sachs și BlackRock. Echipa noastră a înființat, de asemenea, start-up-uri FinTech care au absolvit programe de conducere din industrie, cum ar fi Y-combinator și au lansat produse acum fiind urmate de capitaliști de risc.

person using silver laptop computer on desk

John Schnobrich / Unsplash

Suport pentru ecosistem

Suntem parte a unui ecosistem de inovare FinTech, Portofoliul FinTech, care mărește educația noastră prin sprijinirea cercetării, a resurselor tehnice și a mentoratului (incubator și accelerator). Aceasta permite antreprenorilor, persoanelor și instituțiilor să treacă de la "cunoaștere" la "execuție".

Locații

  • San Francisco

    California Street,101, 94111, San Francisco

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări