Keystone logo
Finance and Information Management

Finance and Information Management

Finance and Information Management

Introducere

Elite Graduate Program Finance & Information Management (FIM) oferă studenților săi foarte motivați diverse avantaje exclusive care le permit nu numai să finalizeze cu succes un program unic și ambițios, ci și să-i pregătească pentru viitorul succes în carieră în poziții de conducere, fie în afaceri, științe, fie guvern. Programul garantează o educație largă cu prelegeri și seminarii de către colegi naționali și internaționali cu reputație de la universități renumite.

În 2004, FIM a fost introdus în cadrul Rețelei Elite din Bavaria. FIM a apărut ca o poveste de mare succes de atunci: pe lângă Universitatea Augsburg, Universitatea Bayreuth și Universitatea Tehnică München, alți parteneri științifici și de afaceri naționali și internaționali constituie acest program de studiu unic și individual.

Pentru a avea succes într-o poziție de conducere este nevoie atât de competențe profesionale, cât și interpersonale. Cursurile regulate de abilități ușoare, școlile de vară, proiectele cu parteneri de afaceri și un proiect social obligatoriu ca parte a curriculumului oferă aceste calificări importante. Astfel, FIM promovează personalități cu abilități și interese extrem de diverse. În plus, educația tehnică, dezvoltarea personală și extinderea competențelor interdisciplinare este un element major în cadrul programului nostru, cu scopul de a construi competențe de conducere. Mai mult, nivelul ridicat de diversitate datorat diferitelor fundaluri ale studenților și ale facultăților duce la o îmbogățire reciprocă mare.

Locații

  • Augsburg

    FIM Kernkompetenzzentrum Universitätsstr. 12 86159 Augsburg, , Augsburg

    Întrebări