Keystone logo
Fachhochschule Salzburg University of Applied Sciences

Fachhochschule Salzburg University of Applied Sciences

Fachhochschule Salzburg University of Applied Sciences

Introducere

Universitatea de Științe Aplicate din Salzburg

Universitatea de Științe Aplicate din Salzburg oferă celor 3.200 de studenți ai săi o educație academică de primă clasă, cu o puternică orientare practică în următoarele departamente: Științe Sociale Aplicate , Afaceri și Turism , Tehnologii creative , Științe ale sănătății , Inginerie verde și Design circular și Tehnologii informaționale și digitalizare . Cu perspectiva sa internațională și concentrarea pe cercetare și predare inovatoare, universitatea este un pionier al soluțiilor orientate spre viitor pentru afaceri și societate.

Colaborăm cu instituții partenere din Europa, America, Asia și Australia în proiecte internaționale, precum și în schimburi de profesori și studenți. Pe lângă studiile lor, studenții pot crea rețele pentru carierele profesionale ulterioare la Universitatea de Științe Aplicate din Salzburg. Toate sălile și laboratoarele noastre oferă echipamente moderne de ultimă generație. Locațiile noastre – Campusul Urstein, Campusul Kuchl, Campusul Salzburg (Spitalul Universitar LKH) și Campusul Schwarzach (Spitalul Kardinal Schwarzenberg) – sunt situate într-una dintre cele mai frumoase zone din lume.

Competență înaltă de cercetare

Universitatea de Științe Aplicate din Salzburg se concentrează pe cercetarea aplicată, în special în tehnologiile informației, afaceri și turism, mass-media și design, studii legate de sănătate, precum și tehnologiile lemnului.

Curricula inovatoare și interdisciplinară

Oferim programe unice care integrează aspecte legate de tehnologie, conținut, artă și afaceri. Cunoștințele specifice domeniului sunt completate de abilități sociale.

Contactele excelente din industrie

Avem legături strânse cu companii regionale și internaționale de top. Stagiile profesionale și experiența în proiecte sunt o parte centrală a studiilor noastre. Universitatea de Științe Aplicate din Salzburg cooperează strâns cu companii. Un mare procent dintre lectorii noștri activează și în lumea afacerilor.

Infrastructură avansată

Echipamentele de laborator de ultimă generație oferă cadrul ideal pentru mințile creative și sprijină cele mai avansate metodologii de predare. La ambele campusuri se poate ajunge cu trenurile locale sau cu autobuzele. Centrul pitoresc al orașului Salzburg este la doar câteva minute de mers cu mașina. Avem și oportunități de locuințe în locațiile noastre.

Programe

Programe de licență și master în disciplinele:

Idei sumare

 • Fondată în: 1995
 • Număr de programe: 18 de licență, 15 de master
 • Număr de studenți: 3.200
 • Număr personal didactic și de cercetare: 1.200
 • Număr de absolvenți: 12.500

Mai multe informații pe www.fh-salzburg.ac.at .

Locații

 • Salzburg

  Puch/Urstein Campus: Campus Urstein Süd 1, A-5412, Salzburg

  • Salzburg

   Kuchl Campus: Campus Kuchl, Markt 136a, A-5431, Salzburg

   • Salzburg

    Salzburg - Müllner Hauptstraße 48, , Salzburg

    Întrebări