Keystone logo
FFHS Swiss Distance University of Applied Sciences

FFHS Swiss Distance University of Applied Sciences

FFHS Swiss Distance University of Applied Sciences

Introducere

Universitatea Elvețiană de Științe Aplicate la Distanță (Fernfachhochschule Schweiz – FFHS) este o universitate recunoscută la nivel național. Din 1998, oferă diplome de licență și master cu jumătate de normă și programe de educație continuă. Cu peste 20 de ani de experiență în învățământul la distanță, este cea mai importantă universitate de e-learning din Elveția și este o alternativă pentru studenții care doresc să combine munca, familia și studiul.

FFHS are patru locații în Zurich, Basel, Berna și Brig. Are 150 de angajați și peste 500 de lectori care își comunică cunoștințele de specialitate către aproximativ 2.900 de studenți (status: 2021) într-o manieră orientată spre practică. În cele patru institute de cercetare ale sale, FFHS efectuează cercetări orientate către aplicații în domeniile științei web, managementului și inovației, sănătății și e-learning, în conformitate cu un mandat de performanță din partea guvernului federal.

Din 2004, FFHS este afiliată la Universitatea de Științe Aplicate și Arte din Elveția de Sud (Scuola Universitaria Professionale della Svizzera Italiana - SUPSI) și este încorporată în strategia sa globală.

Din 2017, FFHS are o catedra UNESCO de educație la distanță personalizată și adaptabilă.

Un pionier în blended learning

FFHS oferă cursuri de studii conform modelului „învățare combinată” de peste 20 de ani și este considerat a fi un pionier în învățământul la distanță în Elveția. Modelul său se bazează pe aproximativ 80% studiu individual sau online și 20% predare la clasă. Forma inovatoare de studiu – o combinație de e-learning cu predarea tradițională și relevanța practică directă – închide un gol în sistemul de învățământ elvețian: FFHS formează profesioniști cu înaltă calificare fără a-i scoate de pe piața muncii.

Locații

 • Brig

  Schinerstrasse,18, 3900, Brig

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări