Keystone logo
Ferris State University

Ferris State University

Ferris State University

Introducere

Ferris State University pregătește studenții pentru cariere de succes, cetățenie responsabilă și învățare pe tot parcursul vieții. Prin numeroasele parteneriate și educația sa bazată pe carieră, orientată spre carieră, Ferris servește economiei și societății noastre mondiale în schimbare rapidă.

Valorile de bază ale Ferris State University

Colaborare: Ferris contribuie la avansarea societății prin construirea de parteneriate cu studenți, studenți, afaceri și industrie, organisme guvernamentale, agenții de acreditare și comunitățile de care servește Universitatea.

Diversitate: oferind un campus care să fie de sprijin, sigur și primitor, Ferris îmbracă o diversitate de idei, credințe și culturi.

Comunitate etică: Ferris recunoaște demnitatea inerentă a fiecărui membru al comunității universitare și tratează pe toți cu respect. Acțiunile noastre sunt ghidate de corectitudine, onestitate și integritate.

Excelență: angajat în inovație și creativitate, Ferris se străduiește să producă rezultate de cea mai înaltă calitate în toate eforturile sale.

Învățare: Ferris State University apreciază educația orientată spre carieră, echilibrează teoria și practica, dezvoltă gândirea critică, accentuează învățarea activă și favorizează responsabilitatea și dorința de a urmări pe tot parcursul vieții cunoștințe.

Oportunitate: Ferris, cu accent pe dezvoltarea abilităților și cunoștințelor în carieră, oferă oportunități de implicare civică, dezvoltare de lider, avansare și succes.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Big Rapids

    South State Street,1201, 49307, Big Rapids

    Întrebări