Keystone logo
© Ferrieres Paris
Ferrières

Ferrières

Ferrières

Introducere

Ferrières Hospitality & Școala de management de lux

A alege să studiezi la Școala Ferrières înseamnă a te lansa într-o carieră într-un sector în continuă creștere și care oferă nenumărate oportunități profesionale în întreaga lume. La doar 25 km de inima orașului luminilor Paris, la fel de aproape de ambele mari aeroporturi internaționale ale Parisului (Orly și Roissy Charles de Gaulle), Ferrières este ușor de accesat din centrul Parisului cu mijloacele de transport în comun. La Ferrières, credem că succesul vine dintr-o pregătire teoretică și practică solidă, combinată cu dezvoltarea personală.

Obiectivele Ferrières' sunt de a dezvolta lideri de excelență care sunt competenți, versatili și capabili să ocupe poziții de conducere și să definească nevoile viitoare ale industriei.

Pentru a ne asigura că abilitățile și expertiza predate răspund nevoilor actuale și viitoare ale industriilor Ospitalitate, Gastronomie și Lux, am dezvoltat programul în strânsă colaborare cu prestigioase companii partenere, precum și cu consilieri de la școlile de afaceri de top.

ABORDAREA MULTI-INDUSTRIE:

Condusă de valorile fundamentale de tradiție și inovație, de umilință, muncă și viziune deschisă, misiunea Ferrières este triplă:

 • Educați viitorii profesioniști din întreaga lume, printr-o serie de programe, care se potrivesc cerințelor industriei în gastronomie, ospitalitate și lux: programe de calificare de licență, masterat și culinar
 • Contribuiți la dezvoltarea cunoștințelor și practicilor pe cele trei dimensiuni: Cultură alimentară, Managementul ospitalității, Lux și planificare de evenimente.
 • Întăriți influența și atractivitatea Franței în aceste domenii de excelență.

FERRIERES ECOSISTEM UNIC:

Ecosistemul cuprinzător de la Ferrières le oferă studenților o experiență profesională excepțională și îi pune imediat în fața "excelenței franceze" datorită unei game de restaurante, a unui furnizor de servicii de catering, a două hoteluri de 4* și a Chateau du Ferrieres. Aceste unități, care nu sunt practici, ci unități profesionale, sunt gestionate de o echipă de profesioniști experimentați în domeniul ospitalității, unii dintre ei laureați ai premiului " Meilleur Ouvrier de France ". Acestea oferă o bucătărie de înaltă clasă și un serviciu de clasă mondială unei clientele exigente.

Pe măsură ce capacitățile lor cresc, studenții sunt introduși treptat în diferite poziții în bucătării, mese, achiziții, departament somelier, bar, birou, relații cu oaspeții, menaj, vânzări, rezervări, întreținere, marketing, finanțe, e-marketing și planificare de evenimente. Această experiență practică îndeplinește învățarea academică.

Locații

 • Ferrières-en-Brie

  Rue du Château - BP49 Ferrières-en-Brie, 77164, Ferrières-en-Brie

 • Paris

  Paris, Franţa

  Întrebări