Keystone logo
© Domus Academy
Ferrari Fashion School

Ferrari Fashion School

Ferrari Fashion School

IntroducereVino și vezi cum va fi viitorul tău în lumea modei! Alăturați-vă Ferrari Fashion School și creați-vă viitorul profesional alături de noi. Alege cursul „la comandă” pentru tine și pune-ți la încercare talentul și creativitatea. Ferrari Fashion School este o academie de modă care forjează noii protagoniști ai modei, printr-o educație extrem de specializată, care oferă „cunoștințe” și „know-how” studenților săi. Ferrari Fashion School este o academie de modă în care pasiunea este sursa constantă de energie și inspirație pentru tinerii din întreaga lume, pentru a deveni cei mai buni profesioniști ai viitorului. Ferrari Fashion School păstrează relații de parteneriat cu multe companii din lumea modei și cu studenții, atât actuali, cât și absolvenți, pentru a le oferi oportunități de muncă, dezvoltare și creștere pentru toate etapele carierei lor. Aderarea la această școală de modă înseamnă că veți face parte dintr-o cale educațională la nivel înalt și că veți face parte dintr-un grup unic de profesioniști stimați și valoroși.

Aruncați o privire pe site-ul nostru pentru informații despre cursuri și masterat profesioniști: stilist, ilustrare de modă, designer, croitorie, fotografie de modă, designer cad, artist 2D și 3D și mulți alții! La Milano, un oraș care a fost întotdeauna cunoscut sub numele de capitală a modei, icoană a stilului și designului de excelență, Ferrari Fashion School își are noul sediu în Via Savona 97, în inima noului district al modei al orașului, găzduind în prezent cele mai multe importante case de modă și showroom-uri internaționale, printre care Armani, Canali, Fendi, Diesel, Elisabetta Franchi și mulți alții. Este doar aici, la câțiva pași de aceste realități importante, unde Ferrari Fashion School își desfășoară activitatea, unde definesc noi stiluri și tendințe, și este, de asemenea, o etapă pentru cele mai mari evenimente internaționale legate de modă.

Nu doar o școală, ci o „companie de modă” reală care forjează viitorii profesioniști din lumea modei.

Lumea modei este în continuă evoluție și schimbare și este mereu în căutare de tineri care au obținut, pe parcursul lor educațional, nu numai abilități și tehnici tehnice la nivel înalt, ci și o abordare și o metodă de lucru mai aproape de lumea muncii și companii.

Viteza de învățare și calitatea cursurilor noastre sunt garantate de mulți factori:

 • Cursuri individuale de dispoziție: Profesorul urmărește în mod individual fiecare elev respectându-și pe deplin creativitatea și gustul personal.
 • Planuri de studiu personalizate: În funcție de nivelul de cunoștințe al elevului, este posibil să se stabilească, după un interviu cu profesorul, un plan de studiu „personalizat”.
 • Consiliul profesorilor: selectat printre cei mai buni profesioniști din industrie, care doresc să-și împărtășească experiența și profesionalismul, oferind studenților noștri „cunoștințele” și „know-how-ul”.
 • Teste și examene periodice : pentru a evalua îmbunătățirile elevului și pentru a acționa cu promptitudine în caz de probleme sau restanțe legate de planul de studiu.
 • Material educațional: tăieturi și furnizate cu conținut complet și permanent actualizat, urmând cele mai noi tendințe și metode internaționale.
 • Munca în echipă: Pentru a dezvolta abilități de relaționare bune și a oferi oportunități interesante de a face față cu personalități profesionale din industrie.
 • Săli de clasă: sălile de clasă sunt dotate cu instrumente moderne și profesionale, care permit elevilor să utilizeze același echipament pe care îl vor găsi în lumea muncii în viitor.
 • Posibilitatea de a participa la ateliere, seminarii și concursuri: Toți studenții noștri au posibilitatea de a accesa analize aprofundate sau specializări și de a lucra în contact strâns cu oameni profesioniști din industrie.

Manuale și materiale educaționale

Materialul educațional compus din manuale, șabloane și pătrate este oferit gratuit studenților noștri. Conținutul este complet și mereu actualizat, urmând cele mai noi tendințe și metode internaționale.
Mai mult, le oferim tuturor elevilor noștri posibilitatea de a accesa Biblioteca școlii, unde pot consulta cărți și materiale, pentru a dezvolta mai multe proiecte pe parcursul anului.

Ferrari Fashion Lab

Clasele sunt dotate cu echipamente complete și de ultimă generație, care sunt complet disponibile studenților noștri și le permit să folosească instrumentele și materialele pe care le vor găsi din nou în lumea muncii atunci. Nu chiar „săli de clasă” tipice, ci un mediu multifuncțional : de la biroul de stil , unde stilistii și designerii își dezvoltă colecțiile și dau aer liber creativității lor care interacționează cu laboratorul de modelare și croitorie , unde au loc proiectarea și producția de colecții întregi. O școală, concepută ca o companie de modă reală , unde poți lucra în echipă și te poți compara direct cu mai multe figuri profesionale și este posibil să planifici și să dezvolți identitatea unui brand real , urmând întregul ciclu de proiectare și producție al unei colecții , de la concepție până la produsul final .

Evenimente și spectacole de pistă

Milano a fost întotdeauna cunoscută drept capitala incontestabilă a modei și are un calendar plin de evenimente legate de lumea sistemului modei, care se desfășoară tot anul. Ferrari Fashion School este o academie de modă care oferă studenților săi posibilitatea de a se alătura evenimentelor și spectacolelor din timpul Săptămânii modei din Milano și de a vizita expoziții și muzee, precum și cele mai importante expoziții din industria modei din prezentarea internațională.

Ateliere și seminarii

În cursul anului, studenții noștri au ocazia să se alăture atelierelor și seminariilor despre subiecte legate de lumea modei, design și croitorie și să întâlnească oameni profesioniști din industrie, precum și să participe la evenimente, expoziții și spectacole de pistă.

Locații

 • Milan

  Via Savona 97, 20144, Milan

Întrebări