Keystone logo
© First City University College
First City University College

First City University College

First City University College

Introducere

First City University College este dedicat oferirii de oportunități excepționale de învățământ superior studenților malaezieni și internaționali dintr-o gamă variată de discipline academice și profesionale. La instituția noastră, ne mândrim să oferim o gamă cuprinzătoare de programe, inclusiv programele de Engleză Intensivă, Fundație, Diplomă, Licență, Master și Doctorat.

Angajamentul nostru față de educația de calitate se află în centrul misiunii noastre. Ne asigurăm că studenții noștri primesc o experiență de învățare îmbogățită și orientată spre viitor, care îi pregătește pentru succes în peisajul global de angajare în continuă evoluție. Următoarele puncte cheie ne evidențiază punctele forte:

 1. Oferte academice cuprinzătoare: First City University College se mândrește cu o gamă diversă de programe academice, cuprinzând afaceri, contabilitate și finanțe, marketing, management al ospitalității, comunicare în masă, inginerie software, AI, IoT, sisteme informaționale, design grafic, arhitectură interioară și design, modă Marketing și design de mobilier și produs. Această varietate largă asigură că studenții își pot urmări pasiunile și interesele, dobândind în același timp abilități valoroase pentru domeniile alese.
 2. Perspectivă internațională: Instituția noastră întâmpină studenți din întreaga lume, promovând un mediu multicultural care îmbunătățește experiența de învățare. Această perspectivă internațională pregătește studenții pentru provocările și oportunitățile globale, făcându-i indivizi completi pregătiți pentru succes într-o lume interconectată
 3. Educație holistică: Depășim instruirea academică tradițională, punând accent pe educația holistică care hrănește gândirea critică, creativitatea și abilitățile de rezolvare a problemelor. Abordarea noastră urmărește să producă absolvenți care nu numai excelează în domeniile alese, ci și contribuie pozitiv la societate
 4. Programe de ultimă oră: First City University College se angajează să rămână în fruntea tendințelor educaționale. Programele noastre în Inginerie software, AI, IoT și alte domenii emergente reflectă dedicarea noastră de a oferi studenților cunoștințe și abilități relevante și solicitate în peisajul tehnologic de astăzi în schimbare rapidă.
 5. Instruire relevantă pentru industrie: colaborăm îndeaproape cu partenerii din industrie pentru a ne asigura că studenții noștri beneficiază de expunere practică, în lumea reală. Această formare relevantă pentru industrie le echipează cu experiența practică și cunoștințele necesare pentru a excela în cariera lor viitoare
 6. Absolvenți foarte căutați: Absolvenții noștri sunt foarte solicitați pe piața muncii, datorită calității educației pe care o primesc la First City University College . Angajatorii apreciază abilitățile, cunoștințele și adaptabilitatea absolvenților noștri, făcându-i profesioniști căutați în diverse industrii. Alegând First City University College , studenții pornesc într-o călătorie de excelență academică, dezvoltare personală și pregătire pentru o carieră de succes și împlinitoare în arena globală.

Caracteristici Campus

First City Residences, găzduit într-o clădire cu 13 etaje, cu aer condiționat 10 camere single deluxe, 92 single standard și 414 camere duble standard, cu baie proprie și parcare la subsol.

Alte facilități și servicii includ:

 • Spălătorie cu monede
 • Cămară comună
 • Salonul rezidenților
 • Sala de studiu

Intrarea în Reședință se face cu card, cu supraveghere CCTV 24/7 și patrulare de securitate.

  Admitere

  First City University College oferă o gamă largă de programe pentru studenți din care să aleagă și să se îmbarce într-o călătorie academică împlinitoare. Pentru a aplica, pur și simplu urmați acești trei pași simpli. În primul rând, selectați programul de studiu care se potrivește cel mai bine intereselor și obiectivelor dvs. În al doilea rând, trimiteți cererea dvs. utilizând formularele PDF furnizate. Și, în cele din urmă, urmăriți starea cererii dvs. introducând numărul de pașaport în caseta de text desemnată. Echipa noastră de recrutare a studenților este dedicată asigurării unui proces de aplicare fără probleme și eficient, așa că nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți. Așteptăm cu nerăbdare să vă examinăm cererea și să vă urăm bun venit în comunitatea noastră universitară.

  Locații

  • Petaling Jaya

   No. 1 Persiaran Bukit Utama, Bandar Utama, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia., 47800, Petaling Jaya

   Întrebări