Keystone logo
Maastricht University, Faculty of Arts and Social Sciences

Maastricht University, Faculty of Arts and Social Sciences

Maastricht University, Faculty of Arts and Social Sciences

Introducere

Facultatea de Arte și Științe Sociale ( FASoS ) este una dintre cele șase facultăți de la Universitatea din Maastricht. A fost înființată în 1994. Există aproximativ 240 de angajați și aproximativ 1800 de studenți. Formatul educației este, la fel ca la toate facultățile Universității Maastricht, bazat pe principiul Învățării bazate pe probleme (PBL). Facultatea este orientată internațional, iar majoritatea programelor sunt oferite în limba engleză. Studenții săi provin din întreaga lume. Facultatea este situată în centrul orașului Maastricht, în două clădiri renovate de pe Grote Gracht: "Hof van Tilly" și "Soirongebouw".

Programe academice

Facultatea de Arte și Științe Sociale oferă două programe de licență de trei ani: Cultuurwetenschappen / Arts and Culture; și Studii europene, și opt programe de masterat de un an: Kunst, literatură în sine / artă, literatură și societate; Studii europene; Globalizarea și studiile de dezvoltare; afacerile publice europene; Studii europene privind societatea, știința și tehnologia; Kunst, cultuur en erfgoed / Arte și patrimoniu; Politiek en samenleving / Politica și societatea și cultura mass-media. În plus, sunt oferite două masterat de cercetare de doi ani: culturi de artă, știință și tehnologie; și studii europene.

Facultatea are o Școală Universitară cu un aport de aproximativ 10 doctoranzi în fiecare an.

Cercetare

Institutul de Cercetare pentru Arte și Cultură cuprinde toate cercetările Facultății de Arte și Științe Sociale . Institutul de Cercetare cuprinde trei programe: 1. Politica și cultura în Europa, 2. Știința, tehnologia și societatea și 3. Memoria culturală și diversitatea. Domeniul de cercetare se suprapune atât în ​​domeniul științelor umaniste, cât și al științelor sociale.

Locații

  • Maastricht

    Maastricht University Minderbroedersberg 4-6

    Întrebări