Keystone logo
Faith International University And Seminary

Faith International University And Seminary

Faith International University And Seminary

Introducere

Universitatea Internațională Faith pregătește studenți care reprezintă diferite organizații creștine dedicate ineranței Cuvântului lui Dumnezeu. Studenții care au legături cu o anumită confesiune, asociație sau sinod pot avea opțiunea de a alege cursuri care să le sublinieze perspectiva teologică. În 2016, numele instituției a fost schimbat în Universitatea Internațională Faith pentru a răspunde mai bine populației noastre internaționale în creștere. Numele Seminar de credință continuă să servească programul nostru de absolvent.

Instituția oferă instructori și facilități pentru studenți și absolvenți în educația creștină. Instituția acordă, de asemenea, diplomele necesare pentru multiplicitatea slujbelor bisericii. Oferă oportunități academice într-un cadru viu care îi încurajează pe elevi să trăiască sub îndrumarea Cuvântului lui Dumnezeu pentru gloria lui Dumnezeu.

Misiunea noastră este urmărită prin dezvoltarea unei comunități de profesori și studenți care încearcă să-și întărească convingerile creștine prin exegetarea și interpretarea Scripturii, care susțin forma doctrinei exprimată în crezurile și confesiunile istorice ale creștinismului ortodox și care lucrează împreună în părtășie să vestească Evanghelia lui Iisus Hristos. Școala caută să slujească biserica și societatea educând, instruind și cultivând elevii spre maturitate spirituală și disponibilitate pentru a-L sluji pe Dumnezeu în mod eficient atât în biserică, cât și în lume. Instituția se așteaptă ca profesorii, personalul și studenții să modeleze valori creștine precum fidelitatea, smerenia și serviciul.

Locații

  • Tacoma

    North Pearl Street,3504, 98407, Tacoma

    Întrebări