Keystone logo
© Penn State Great Valley
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Introducere

Cea mai mare universitate privată din New Jersey, FDU este o instituție non-profit, non-sectară, multicampus. Fondată în 1942, FDU a obținut statutul de patru ani în 1948 și aprobarea ca universitate în 1956.

Universitatea oferă peste 100 de programe de licență și studii superioare, inclusiv programe de doctorat în farmacie, practică de asistență medicală, psihologie clinică și psihologie școlară; și o școală de afaceri acreditată de AACSB. Programele de studii sunt oferite în două campusuri din New Jersey și în două locații FDU din afara SUA: Wroxton College, în Oxfordshire, în Anglia, și Vancouver Campus, în British Columbia, Canada.

Cei peste 12.000 de studenți ai FDU, cu frecvență integrală și cu frecvență redusă, urmează programe de calitate orientate spre carieră, cu programe adaptate nevoilor lor - zile, seara și weekend-uri.

Curriculumul reflectă o misiune a educației globale și o fundație a unui Core renumit la nivel național.

Misiune

Universitatea Fairleigh Dickinson este un centru de excelență academică dedicat pregătirii cetățenilor lumii prin educația globală. Universitatea se străduiește să ofere studenților înțelegerile multidisciplinare, interculturale și etice necesare pentru a participa, a conduce și a prospera pe piața globală a ideilor, comerțului și culturii.

Angajament

Declarația de angajament de diversitate, echitate și incluziune a Universității Fairleigh Dickinson

Fundamental pentru misiunea, viziunea și valorile sale de bază, Universitatea Fairleigh Dickinson (FDU) se angajează să creeze și să cultive un mediu de campus divers, echitabil și incluziv, care încurajează respectul și înțelegerea reciprocă între studenți, profesori, personal, administrație și absolvenți.

FDU îmbrățișează o cultură a minții deschise, a diversității de gândire și a expresiei culturale. Universitatea încurajează perspective multiple pentru a îmbogăți experiența educațională pentru comunitatea universitară. FDU pune accent pe înțelegerea experiențelor și perspectivelor culturale prin cultivarea unei comunicări respectuoase între membrii comunității FDU.

Universitatea se concentrează pe asigurarea faptului că studenții, profesorii, personalul, administrația și absolvenții prosperă personal și profesional într-un mediu global pentru a contesta și a respinge diviziunea rasială, prejudecățile, privilegiile sistemice și opresiunea. În acest scop, FDU nu tolerează discriminarea sau prejudecățile bazate pe rasă, religie, identitate/exprimare de gen, orientare sexuală, sex, statut, vârstă, naționalitate și clasa socioeconomică.

Istorie

Fondată în 1942 de Dr. Peter Sammartino și soția sa, Sylvia (Sally), Universitatea Fairleigh Dickinson a devenit cea mai mare universitate privată din New Jersey. Astăzi, peste 11.500 de studenți din 32 de state și 72 de țări sunt înscriși în cele două campusuri ale Universității din nordul New Jersey și campusurile sale internaționale din Wroxton, Anglia și Vancouver, Canada. Începând ca un colegiu de doi ani, Fairleigh Dickinson sa extins la un curriculum de patru ani în 1948 pentru a satisface nevoia de învățământ superior în nordul New Jersey. În 1954, a fost oferit primul program de studii superioare, un master în administrarea afacerilor, iar Bergen Junior College a fost achiziționat ca un al doilea campus, acum Metropolitan Campus. În 1956, Fairleigh Dickinson a câștigat statutul de universitate și, un an mai târziu, proprietatea Vanderbilt-Twombly de 178 de acri a fost achiziționată în Madison pentru a servi drept un al treilea campus, acum Florham Campus.

FDU a devenit prima universitate americană care deține un campus în Anglia când a achiziționat Colegiul Wroxton de la Trinity College, Universitatea Oxford. Deschis în 1965, Colegiul Wroxton oferă studenților americani cursuri de absolvire și de licență, precum și o experiență culturală îmbogățitoare. Fostă mănăstire din secolul al XIII-lea, Colegiul Wroxton este acum un conac iacobean frumos restaurat și modernizat. În 2007, FDU a început cursurile la unitățile din Vancouver, British Columbia, Canada.

FDU și-a menținut angajamentul de a lărgi orizonturile globale și de a promova o mai bună înțelegere internațională. În 2000, Consiliul de Administrație a adoptat o misiune concentrată pentru FDU: să pregătească studenții pentru cetățenia mondială prin educație globală.

Fiecare dintre campusurile universitare are un caracter și o vitalitate unice. Studenții beneficiază de studiile la o universitate cuprinzătoare care oferă o gamă largă de programe și cursuri, dar se bucură și de o atmosferă de căldură și atenție personală întâlnită de obicei la instituții mult mai mici.

Astăzi, FDU oferă peste 100 de programe de licență la nivel de asociat, bacalaureat, master și doctorat. Gama sa largă de oferte, împreună cu profunzimea și expertiza facultății sale, Universitatea Fairleigh Dickinson este pregătită să servească cetățenii din New Jersey și nu numai.

Pilonii FDU

Societatea Pillar a Universității Fairleigh Dickinson a fost înființată în 2001 de către președintele Michael Adams, pentru a recunoaște acele persoane excepționale care, de-a lungul timpului, au adus contribuții extraordinare la caracterul și calitatea universității, comunității și culturii sale.

Adjudecare

Prezentarea unui cec de 1000 USD prezentat la Convocare în fiecare toamnă. Beneficiarii din Vancouver își vor primi premiul în timpul cinei înainte de începere din Vancouver. Numele destinatarului trebuie să fie înscris pe o placă individuală – prezentată destinatarului. Un pin FDU este acordat fiecărui beneficiar. În plus, beneficiarii Pillar sunt invitați să participe la procesiunea ceremoniei de începere pentru campusurile lor respective.

criterii

 • Persoană care servește la FDU într-un rol care nu este facultății de cel puțin zece ani și sub rangul de vicepreședinte asistent, vicepreședinte asociat sau vicepreședinte.
 • Persoana demonstrează o înțelegere aprofundată a misiunii și istoriei FDU.
 • Individul promovează civilitatea în campus.
 • Individul servește drept model pentru alți angajați și studenți ai FDU.
 • Persoana demonstrează un nivel ridicat de preocupare față de studenți și alți membri ai comunității universitare.
 • Persoana ar trebui să fie implicată activ în comunitatea FDU, dincolo de cerințele sale specifice de muncă.

Proces

În primăvara fiecărui an universitar, Biroul de Resurse Umane pregătește o scrisoare către comunitatea FDU, listând criteriile pentru atribuire, solicită nominalizări și stabilește un termen limită publicat.

Studenții și asistenții absolvenți nu au voie să nominalizeze.

Nominatorii trebuie să fie angajați cu FDU cel puțin trei ani.

Nominalizările trebuie depuse individual cu o recomandare. Nominalizările petițiilor de grup nu vor fi acceptate.

Este încurajată renominalizarea candidaților anteriori, care nu au fost selectați anterior, dar care sunt încă eligibili.

În absența unui număr suficient de nominalizați, comitetul poate accesa grupul anterior de nominalizați din ultimii doi ani.

Membrilor actuali calificați ai Societății Pilon li se va permite să trimită o nominalizare. Toți beneficiarii actuali ai Pilonului, la promovarea la gradul de vicepreședinte asistent, vicepreședinte asociat sau vicepreședinte, își vor păstra poziția de pilon, dar sunt excluși din procesul de nominalizare și alegere.

Nominalizările vor fi transmise Biroului de Resurse Umane și verificate pentru respectarea criteriilor de eligibilitate menționate mai sus.

Biroul de Resurse Umane va furniza membrilor activi ai Societății Pilon o copie a tuturor formularelor de nominalizare eligibile și va include un formular de vot. Membrii vor fi instruiți să trimită buletinele de vot înapoi către Resurse Umane.

Biroul de Resurse Umane va determina rezultatele, selectând nu mai mult de un destinatar din fiecare campus major din New Jersey și campusul din Vancouver și va comunica în consecință cu Biroul Președintelui, Operațiuni Universitare și Comunicații.

Anunturi si acordarea premiilor Pillar

O scrisoare semnată de Președintele Universității va fi trimisă fiecărui premiat. Numele sunt transmise vicepreședintelui senior pentru operațiuni pentru a fi incluse în programul de convocare și scenarii, și către Executivul campusului din Vancouver pentru includere în programul Cina înainte de începere. Numele sunt transmise, împreună cu nominalizările, Biroului de Comunicații pentru elaborarea unei citate de 100-200 de cuvinte care să fie citite la convocarea din New Jersey sau Cina de pre-început de la Vancouver. Copii ale tuturor nominalizărilor vor fi înaintate Preşedintelui pentru a fi păstrate la dosar, în mod confidenţial, timp de doi ani. Citările trebuie să fie revizuite de către beneficiar înainte de prezentare. NOTĂ: Vicepreședintele senior pentru operațiuni citește citarea; Președintele transmite premiul. Destinatarii sunt încurajați să facă o scurtă declarație de acceptare (50 de cuvinte). Biroul de Resurse Umane își rezervă dreptul de a revizui periodic procedurile și de a face recomandări Biroului Președintelui.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Madison

  285 Madison Avenue, 07940, Madison

  • Teaneck

   1000 River Rd, Teaneck, 07666, Teaneck

   • Vancouver

    842 Cambie St, Vancouver,, BC V6B 2P6, Vancouver

    • Wroxton

     Church St, Wroxton, Banbury, OX15 6QF, Wroxton

     • New York

      New York, Statele Unite ale Americii

      Întrebări