Keystone logo
Fairfax University of America

Fairfax University of America

Fairfax University of America

Introducere

Învățând să Fii

Întrucât condițiile vieții se schimbă mereu și necesită cunoștințe și abilități noi, deseori ne aflăm în rolul de începător de-a lungul vieții. Curriculumul FXUA „Învățați să fiți” oferă fiecărui student instrumentele de-a lungul vieții pentru a asigura competența, competența, expertiza și eventuala stăpânire în acele domenii ale vieții în care aleg să se dedice, asigurându-se că răsturnările și întorsăturile vieții au ca rezultat oportunități și nu. haos pentru absolvenții noștri.

Afacerile în primul rând

FXUA a adoptat o abordare foarte diferită a învățământului superior, concentrându-se pe un angajament „în primul rând afacerii”. Scopul nostru este să ne asigurăm că sunteți predat de practicieni educați, nu de teoreticieni academicieni și că aveți acces aproape nelimitat la liderii de afaceri naționali și internaționali pe parcursul întregii călătorii academice. Cu mult înainte de a absolvi, veți fi conturat mai multe drumuri noi prospere care duc la succesul în carieră de-a lungul vieții - ghidat și îndrumat pas cu pas de tot ce are de oferit comunitatea de afaceri.

Curriculum

Curriculum-ul FXUA este ritmul inimii acestei universități. Dezvoltat de experți în afaceri și conceput pentru a produce micro-acreditări de vârf în industrie, FXUA este poziționat în mod unic pentru a oferi o educație accesibilă și axată pe afaceri, care asigură că fiecare student are instrumentele necesare pentru a obține o carieră profesională productivă. Pentru mulți, o educație FXUA poate fi catalizatorul tău pentru realizarea viziunii tale despre industrie și, foarte posibil, transformarea globală!

Micro-acreditări FXUA

Diplomele tradiționale de învățământ superior le spun angajatorilor ce ați făcut. Micro-acreditările le spun angajatorilor ce puteți face, în special, ce puteți face pentru a le face mai mult succes. La FXUA aplaudăm finalizarea unei călătorii academice, dar, în plus, sărbătorim cu entuziasm acele competențe specifice și măsurabile pe care le poți aduce în mod vizibil în forța de muncă. Aceasta este diferența unică pe care FXUA vă poate aduce.

Locații

  • Fairfax

    Village Drive,4401, 22030, Fairfax

    Întrebări