Keystone logo
© ©Faculty of Mechanical Engineering for University of West Bohemia
Faculty of Mechanical Engineering for University of West Bohemia

Faculty of Mechanical Engineering for University of West Bohemia

Faculty of Mechanical Engineering for University of West Bohemia

Introducere

Oferim studenților noștri o educație de calitate, le dezvoltăm abilitățile și le arătăm căile de urmat posibile, astfel încât să poată cuceri lumea din jurul lor.

Alma Mater a mii de studenți de succes

Facultatea de Inginerie Mecanică este una dintre cele mai vechi facultăți din Pilsen și și-a dovedit poziția indispensabilă în acest oraș industrial de peste 70 de ani. Lunga tradiție a plantelor Škoda din Pilsen a pus o bază excelentă pentru educația tehnică, care, împreună cu cele mai noi tehnologii și cunoștințe, au pregătit calea pentru crearea unei instituții de învățământ moderne, deschise, recunoscute pe scară largă în știință și cercetare și căutate de companii de top pentru cooperare.

Facultatea de Inginerie Mecanică formează profesioniști cu înaltă calificare în programe de studii acreditate, care sunt foarte solicitați pe piața muncii. Ne inspirăm pentru conținutul domeniilor noastre de studiu, în principal din cooperarea cu practica industrială și cooperarea cu universitățile din țară și din străinătate.

Facultatea are zeci de contacte cu universități din întreaga lume. Multe dintre aceste contacte și proiecte permit profesorilor și studenților noștri să lucreze sau să studieze în străinătate la universități și companii, aducând noi cunoștințe și experiență înapoi în mediul nostru academic.

Facultatea de Inginerie Mecanică are programe de cercetare acreditate și programe de studii doctorale. De asemenea, efectuează proceduri de abilitare și profesor.

De ce să studiezi cu noi?

Pur și simplu pentru că a putea studia tehnologia este absolut minunat! Vă va oferi un început minunat pentru o carieră de succes, vă va ajuta să găsiți locuri de muncă interesante și promițătoare și poate că munca dvs. va deveni chiar hobby-ul dvs. Studierea tehnologiei vă va îmbunătăți abilitățile, nu doar cunoștințele. Programarea computerizată vă va duce munca cu un pas mai sus și veți putea să proiectați și să învățați să gândiți ca un inginer atunci când rezolvați probleme. Credem că conducerea noastră vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a inventa și a produce lucruri uimitoare.

Și ce altceva?

Dacă sunteți interesat de modelare pe computer, realitate virtuală, simulări pe computer, design industrial, tehnologie medicală și auto, trenuri și tramvaie, materiale avansate sau tehnici de management, atunci ați găsit locul potrivit! Și pentru dvs. care nu sunteți încă sigur ce ați dori să studiați, vă putem sfătui și vă putem oferi specializări de studiu adecvate. Vă veți face prieteni noi la universitate și poate chiar veți construi împreună un nou model de mașină de curse cu formula, sau vă puteți îmbogăți educația cu un stagiu la una dintre universitățile noastre partenere din întreaga lume.

Și cariera mea?

Există o cerere enormă de studenți ingineri și, dacă adăugați un limbaj global competențelor dvs., puteți alege din oferte de muncă bine plătite din întreaga lume.

Viața facultății

Facultatea organizează evenimente anuale pentru studenții săi, unele pentru întreaga universitate și altele doar pentru studenții facultății. La începutul semestrului, se organizează evenimente introductive pentru elevii de la anul în campusul facultății. Studenții se pot întâlni într-un mediu prietenos, informal, cu colegii lor mai în vârstă, precum și cu Decanul Facultății la un concert de trupe studențești.

Pe tot parcursul studiilor, organizăm tururi și competiții cu Departamentul de Educație Fizică și Sport. În timpul sărbătorilor, Universitatea organizează școli de vară și tabere suburbane ale Departamentului nostru de Educație Fizică și Sport, pe care le puteți ajuta să conduceți.

Statistică

 • Peste 70 de ani de tradiție
 • 6 departamente
 • 950 + studenți
 • 10.000 + absolvenți
 • Școala recomandată de angajatori 2018, 2019 (locul 3)
 • Campus universitar modern
 • Institutul Tehnologic Regional (RTI)
 • Centrul de Cercetare Energetică
 • Legături strânse cu industria

  Locații

  • Pilsen

   Univerzitní,8, 301 00, Pilsen

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări