Keystone logo
Faculdade Ideal (FACI)

Faculdade Ideal (FACI)

Faculdade Ideal (FACI)

Introducere

Școala Ideal (FACI) a început activitatea în prima jumătate a anului 2000, cu cursul de administrație. De atunci sa concentrat pe calitatea academică a cursurilor lor, iar astăzi este prezentat în Para, și instituția de învățământ superior cu cea mai buna stare PMI.

Cu aproximativ 2.500 de studenți, faci oferă licență, licență cursuri postuniversitare în management, tehnologie, inginerie, arhitectură, educație și Legea și tehnologie, precum și.

În decembrie 2014, a devenit parte a faci DeVry Educație Group, un grup de învățământ american, cu peste 80 de ani de istorie în educație și este prezentă în 55 de țări, cu 160.000 de studenți. Acest lucru face FACI prima și singura scoala internationala de Betleem, care oferă studenților noștri acces la o serie de beneficii și programe, ca schimb cu SUA și engleză, desigur subvenționate. Situat într-o zonă de prim a orașului, în cartierul Batista Campos, FACI are săli de clasă moderne, laboratoare, cu cele mai noi echipamente, bibliotecă și o infrastructură cu standardul international care doar un colegiu DeVry Brazilia poate oferi.

Fi un profesionist absolvent în FACI înseamnă au trăit toate experiențele necesare pentru a lua poziții, să găsească soluții și să pună imediat în practică tot conținutul absorbit în facultate.

Vino la facultatea noastra, alege cel mai bun curs pentru tine și vă înscrieți pentru examenul de admitere noastre. Dacă doriți o educație de clasă mondială, faci este cea mai bună opțiune.

Locații

  • Belém

    Tv. Tupinambás, nº 461, Bairro Batista Campos, CEP: 66025-610 Belém – PA

    Programe

      Întrebări