Keystone logo
exMedia

exMedia

exMedia

Introducere

exMedia este un grup academic care împărtășește convingerea că - proiecte estetice experimentale și cercetări socio-tehnice pentru a conduce la - extinderea orizonturi academice și creative Efectiv au abordat - condițiile umane existențiale în secolul 21.

Grupul în subiect exMedia integrează disciplinele de proiectare, codificare, spațiu, sunet și animație. reflecție critică și practica experimentală se combină în activitatea de proiect. Punctele de pornire sunt chestiuni individuale ale studenților, evoluțiile sociale și de cercetare independente. Domeniile de activitate ale grupului includ subiect Maker Cultura, spațiu hibrid, cognitive si design de transformare, cercetare de sunet, informatică experimentală, politica rețelelor și echipamentelor, animație și jocuri.

Programul de studii postuniversitare se adresează solicitanților din diverse domenii profesionale, cum ar fi arhitectura, urbanism, design, sunet, știința calculatoarelor, artă, teorie și activism. Economistii se asteapta ca abilitatea de a lucra pe subiecte complexe, într-un studiu de proiect auto determinat. Grupul în subiect exMedia încurajează elevii să dezvolte noi profiluri, mai degrabă decât așteptările fișele posturilor curente și condițiile actuale de pe piață pentru a satisface. oportunități de acțiune viitoare pentru absolvenții care variază de la independență prin activități în cadrul agențiilor și companiilor prin intermediul cercetării.

Studiul a unic pe listă grupul de subiect folosește spațiile libere ale unei școli de artă, fără să se supună constrângerilor lumii artei. În special, întrebările și formele de editare sunt promovate, care nu știu deja locul lor încă de la început. Proiectele sunt orientate spre explorare și cu actualele instrumente dezvoltate ca microcontroler electronic, cu laser freze, CNC model de mașină de frezat, scanere 3D / imprimante de design. Divizia opereaza laboratoare pentru cercetare de sunet și de divertisment.

Locații

  • Cologne

    Peter-Welter-Platz 2 , D-50676, Cologne

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări