Keystone logo
Exeed College Master în Arte în Educație - LJMU, Marea Britanie
Exeed College

Master în Arte în Educație - LJMU, Marea Britanie

1 Years

Engleză

La zi

AED 28.000 *

Învățământ la Distanță

* Beneficiați de 10% REDUCERE dacă doriți să vă plătiți taxele într-o singură sumă forfetară.

Introducere

Obiectivele educaționale ale programului

  • Pentru a oferi un cadru critic și analitic pentru ca studenții să se implice cu concepte academice, teorii, dezbateri și cercetare în studiul educațional multidisciplinar la nivel global.
  • Pentru a dota studenții cu o conștientizare critică a dezbaterilor și problemelor teoretice cheie, permițându-le să dezvolte o înțelegere avansată și o poziție evaluativă și etică cu privire la problemele educației și justiției sociale.
  • Pentru a oferi o gamă largă de activități și experiențe de învățare ca context critic pentru dezvoltarea intelectuală, permițând studenților să se implice critic în cercetare într-un mod care este aplicabil și relevant pentru contextul lor academic și de practică.
  • Pentru a le permite elevilor să reflecteze și să provoace valorile și ipotezele proprii și ale altora pentru a promova politici juste din punct de vedere social și practici incluzive și etice în educație.

Premiul țintă a rezultatelor învățării – Master în Arte în Educație

Un student care finalizează cu succes programul de studiu va fi dobândit următoarele cunoștințe, înțelegere și abilități în materie, precum și alte atribute.

Un student care este eligibil pentru acest premiu va fi capabil să:

  • Demonstrați cunoștințe sistematice și înțelegere critică a teoriilor și conceptelor adecvate studiului educației, globalizării și justiției sociale.
  • Utilizați cunoștințele diferitelor viziuni filozofice ale educației pentru a informa dezbaterea critică despre rolul acesteia într-o serie de contexte naționale și internaționale.
  • Demonstrați o înțelegere practică a modului în care tehnicile de cercetare și investigare creează o interpretare originală a cunoștințelor prin studiul educației, globalizării și justiției sociale.
  • Explorați implicațiile teoriei, cercetării și politicilor relevante în guvernanța și practica educațională.
  • Demonstrați conștientizarea critică a rolului politicii și practicii educaționale în abordarea problemelor de justiție socială în lumea globalizată.

Despre LJMU

Universitatea Liverpool John Moores (LJMU), care s-a deschis inițial ca Institut de Mecanică în 1823, este acum una dintre cele mai mari instituții de învățământ superior din Marea Britanie. Universitatea are o lungă istorie de furnizare de formare, educație și cercetare industriei maritime, datând de la formarea Colegiului Nautic din Liverpool în 1892. Instituția a crescut de-a lungul secolelor prin convergerea și fuziunea cu diferite colegii, înainte de a deveni în cele din urmă Politehnica Liverpool în 1970.

Admitere

Despre Școală

Întrebări