Keystone logo
European University of Post-Industrial Cities (UNIC) Reproiectarea orașului post-industrial (MSc)
European University of Post-Industrial Cities (UNIC)

Reproiectarea orașului post-industrial (MSc)

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

01 Sep 2024

EUR 9.000 / per year *

Amestecat, În campus

* 9.000 EUR* (studenți din UE și Turcia), 18.000 EUR (studenți din afara UE) pentru durata totală a programului *studenți din UE; 18.000 € - studenți din afara UE

Bursele Erasmus Mundus sunt disponibile

Introducere

Apelăm viitorii gânditori urbani care sunt curioși și interesați de modul în care putem revitaliza orașele post-industriale! Acest program de master incitant și unic dorește să creeze o experiență educațională care recunoaște și răspunde critic la problemele orașelor în diferite forme și etape ale tranziției post-industriale și educă următoarea generație de specialiști cu abilitățile și cunoștințele din secolul 21 necesare pentru a aborda provocările. și oportunitățile orașelor în tranziție și ale societăților superdiverse. Este programul ideal pentru profesioniștii implicați în proiectarea, planificarea, managementul sau evaluarea orașului care doresc să se alăture unei comunități vibrante de cunoaștere și inovare angajată în regândirea unui viitor urban mai durabil. RePIC promovează moduri transformatoare de predare, cercetare și învățare - răspunzând provocărilor și caracteristicilor specifice ale orașelor post-industriale.

Programul de master comun RePIC cuprinde 4 semestre și se livrează pe o perioadă de 2 ani, reprezentând un total de 120 de puncte de credit ECTS. Pe parcursul acestor doi ani, veți întâlni culturi, limbi diferite și medii de învățare distincte și veți beneficia de expertiza de ultimă oră de la fiecare dintre cele opt universități. Programul este oferit anual și începe în semestrul de toamnă, iar limba generală de predare este engleza.

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări