Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

Introducere

Despre ESDST:

Școala Europeană de Știință și Tehnologie a Datelor (ESDST) este specializată în oferirea de educație în domeniul tehnic, cum ar fi știința datelor, inteligența artificială, învățarea automată, robotica, securitatea cibernetică, cloud computing etc.Cu noi, nu numai că înveți, dar și obții certificări și diplome recunoscute și Boost CV-ul prin construirea portofoliului cu metodologia noastră de învățare hibridă bazată pe proiecte!

201353_Technology-3.png

Partenerii ESDST pentru a oferi diplome acreditate de RNCP, Ministerul Francez al Muncii, Franța. În plus, Școala Europeană de Științe și Tehnologie a Datelor (ESDST) este o instituție elvețiană certificată EduQua cu numărul de certificare CH23/00000103. Certificarea EduQua este o dovadă a calității educației oferite de ESDST. În plus, cursurile noastre oferă cursanților cunoștințe aprofundate, permițându-le să obțină certificări din industrie de la AWS, Microsoft, Databricks, Google și multe altele. Fiecare dintre programele noastre de master oferă o oportunitate de a obține o diplomă recunoscută de Ministerul Muncii francez și patru certificate certificate Swiss Eduqua și o scrisoare de referință de la mentorul dumneavoastră din industrie.

Bazându-ne pe cei peste 15 ani de experiență ai grupului nostru în educația adulților, cu peste 5400 de absolvenți din peste 80 de țări, am perfecționat o metodologie de predare hibridă concepută exclusiv pentru cursanții adulți. Am creat cu meticulozitate o abordare pe trei niveluri pentru proiectarea cursurilor, care implică colaborarea profesioniștilor din industrie și a profesorilor academicieni în modelarea conținutului cursului și livrarea acestuia prin intermediul campusului nostru electronic de ultimă oră. În plus, asociam fiecare cursant cu un manager de succes al studenților dedicat pentru a promova comunicarea consecventă. Taberele noastre live și mentoratul le permit cursanților să interacționeze cu profesioniști din industrie pentru a învăța execuția conceptelor.

Această sinergie dinamică menționată mai sus garantează că cursurile noastre realizează un amestec armonios de rigoare academică și educație practică, practică. Andragogia noastră vă împuternicește să învățați în mod convenabil, 24 de ore pe zi, 7 zile pe zi, beneficiind în același timp de mentorat atât din partea academice, cât și a profesioniștilor din industrie.

201354_Technology-2.png

Prioritizează învățarea bazată pe proiecte, permițându-vă să aplicați cadre conceptuale pentru a rezolva probleme din lumea reală. Fiecare curs este evaluat prin proiecte, culminând cu un proiect semnificativ de consultanță Capstone. Această abordare vă permite să dezvoltați un portofoliu sau un CV cuprinzător, care să includă cel puțin 13+ proiecte la finalizarea programului. Imaginați-vă impactul unui CV îmbogățit cu o gamă variată de proiecte.

Sunteți gata să vă transformați călătoria ca expert în date!

Contactați-ne astăzi pentru a explora oportunitățile interesante care vă așteaptă!

De ce ESDST este o alegere excelentă pentru dvs.!

Deblocați-vă potențialul cu ESDST - Calea dvs. către educație de calitate!

Școala Europeană de Știința și Tehnologia Datelor (ESDST) oferă o oportunitate pentru o educație personalizată de cea mai bună calitate în modul pe care îl preferați. Oferim educație în 2 modele - online și în campus. Pentru profesioniștii care lucrează care nu pot lua un an sabatic, își pot concura educația în modul online.

Cei care preferă o sală de clasă pot opta să studieze în campusul nostru de ultimă generație din Franța, dotat cu laboratoare de computere de ultimă oră, facilități lingvistice și facilități sportive excelente pentru a promova un mediu de învățare favorabil.

Modelul nostru didactic:

Suntem pionier în educația online cu existența de peste 15 ani a grupului nostru în învățarea adulților. Credem în îmbunătățirea competențelor, care este posibilă prin strategiile de învățare activă în care cursanții sunt implicați în procesul de învățare. Pentru a realiza acest lucru, am adaptat abordarea pe 3 niveluri la proiectarea cursurilor și la livrarea academică, care poate fi personalizată și este disponibilă 24 de ore din 24, 7 zile pe zi. Curriculumul nostru este conceput de profesioniști din industrie și experți în educație împreună pentru a asigura conținutul practic al cursului și rigoarea academică. Toți cursanții își personalizează studiile prin intermediul e-campusului nostru. Pentru a asigura un răspuns în timp util, fiecărui cursant este alocat un manager de succes al elevilor. Organizăm sesiuni regulate pentru invitați și tabere de pregătire live, toate înregistrate pentru confortul dumneavoastră.

Curriculum aprofundat

Ca școală de tehnologie dedicată, ne angajăm să oferim educație și cercetare aprofundată în domeniul tehnologiei. Curriculum-ul nostru este conceput pentru a vă pregăti pentru succesul în industrie, fie că doriți o schimbare în carieră, fie că doriți să progresați în cadrul organizației dumneavoastră. Curriculumul nostru a fost verificat de profesioniști din industrie, asigurându-se că se aliniază cu cerințele actuale ale pieței muncii.

Suntem mândri că programul nostru a fost verificat de către profesioniști din industrie pentru a oferi învățarea necesară pentru a intra pentru un loc de muncă.

Programe pentru pregătirea managerilor de nivel superior și a profesioniștilor din industrie!

Oferim o gamă largă de programe care se potrivesc nevoilor tuturor cursanților. Grupul țintă tipic pentru programele noastre este următorul:

201358_Technology-5.png
 • Lideri de management: Oricine din mediul managerial sau care dorește să fie un manager de nivel superior dornic să învețe luând decizii bazate pe date poate lua în considerare următoarele programe, în aceste programe pe care le înveți (instrumente de management + date și aplicațiile sale)
  • MBA Business Analytics
  • MBA Management Big Data
  • MBA Știința datelor, AI și ML
 • Managerii care sunt dispuși să învețe efectuând cercetări aprofundate în domeniile lor de operațiuni pot lua în considerare următoarele programe, în aceste programe pe care le înveți (Management + Specializări de management + Instrumente de date și aplicațiile acestora), de exemplu pregătirea tablourilor de bord frumoase, recomandări de decizie folosind date, etc)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Analitica financiară)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Analitica resurselor umane)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Analitica sportivă)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Analitica de marketing)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Analitica de asistență medicală)
 • Pentru experții în tehnologie care doresc să lucreze în domeniul tehnologiei, date, roluri de inteligență artificială și oricine din mediul managerial care dorește deja să învețe aplicații tehnologice aprofundate sunt încurajați să ia în considerare următoarele programe:
 • MSc Big Data și Business Analytics
 • MSc Data Science, Machine Learning și Inteligență artificială
 • MSc Inteligență artificială pentru robotică

Știți că managerii capabili să ia decizii bazate pe tehnologie sunt plătiți în medie mai mult? Potrivit sondajului recent, date culese din diverse surse, salariul mediu al Leadului Data Analytics este de peste 400.000 USD.

Știați că managerii capabili să ia decizii bazate pe tehnologie au salarii mai mari în medie? Conform sondajelor recente, clienții potențiali de analiză a datelor, de exemplu, câștigă un salariu mediu de peste 400.000 USD.

Ești gata să ieși în evidență și să avansezi în cariera ta?

Alăturați-vă nouă la ESDST, instituția dumneavoastră de încredere care vă echipează să străluciți în peisajul tehnologic în continuă expansiune!

Mărturii studențești

Caracteristici Campus

Școala Europeană de Știința și Tehnologia Datelor (ESDST) are 2 campusuri - Campus Online și Campus Franța.

Campusul online vă permite să studiați 24/7, să vă personalizați studiile și să învățați în propriul ritm. Cercetările spun că o persoană își amintește doar 30-40% din predarea la clasă, cu toate acestea, cu campusul nostru online, puteți întrerupe înregistrările profesorului, le puteți re-auzi, reînvăța și exersa din nou și din nou pentru a vă accentua învățarea.

Campusul nostru din Franța este situat la Châteauroux, amplasat în inima Franței, se mândrește cu o comunitate vibrantă de 60.000 de rezidenți și este situat convenabil, la doar 2 ore de mers cu trenul de Paris. Această locație strategică deschide o lume de oportunități de a explora destinații renumite din Franța și de a fi într-o locație sigură.

Facilitățile de predare sunt excepționale: săli de clasă complet echipate, un laborator de limbi străine unic în Europa, laboratoare de calculatoare, infirmerie etc. Infrastructura este pur și simplu unică: un restaurant cu bucătărie și opțiunea pentru studenți de a achiziționa un serviciu lunar de masă completă (3 X day), un teren de fotbal profesionist folosit de echipa orașului, terenuri de tenis, badminton, volei și baschet, mese de ping-pong, un bar cu masă de biliard și televizor cu ecran mare, toate accesibile studenților și situate în incinta campusului. Studiourile vor fi folosite pentru a găzdui 200 de sportivi în timpul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 și sunt de un standard foarte înalt (curățenie, prosoape și cearșafuri incluse). Transportul public gratuit cu autobuzul este oferit studenților către și dinspre centrul orașului și zonele comerciale, precum și un drum de ciclism cu opțiune de închiriere de biciclete.

  Admitere

  Vă rugăm să consultați site-ul nostru pentru cerințe detaliate de admitere.

  În cazul în care doriți să vorbiți cu cineva, vă rugăm să vedeți dacă puteți participa la următoarea noastră sesiune deschisă. Ne desfășurăm casa deschisă cu școala noastră parteneră Rushford Business School, care oferă educație în management.

  Vă rugăm să faceți clic aici pentru a vă înscrie la Open House:

  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIkduygpz4rGdOYXLrCaaDWJaJf0a4s4d1q#/registration

  Dacă nu puteți aștepta următoarea casă deschisă, vă rugăm să scrieți un e-mail la [email protected]

  Burse și finanțare

  Școala Europeană de Știința și Tehnologia Datelor (ESDST) invită aplicații din întreaga lume. Pentru a ajuta cursanții a căror monedă din țări nu este la fel de puternică, pentru a motiva performanții academicieni și cercetătorii etc. oferim diverse burse în diferite momente.

  Suntem o școală de afaceri privată și, prin urmare, trebuie să percepem taxa, cu toate acestea, în trecut, studenții din țările cu venituri mai mici au putut obține burse de până la 40%.

  Vă rugăm să faceți cererea de bursă împreună cu cererea gratuită fără caracter obligatoriu. Echipa noastră de admitere va putea să revizuiască și să revină cu bursa oferită.

  Locații

  • Châteauroux

   Voici l'adresse 2 chemin de Beaumont, , , Châteauroux

   • Baar

    Blegistrasse 15, 6340, Baar

    Întrebări