Keystone logo
© Carrianna Field
Euroinnova International Online Education

Euroinnova International Online Education

Euroinnova International Online Education

Introducere

Euroinnova International Online Education , este un centru de studii superioare și postuniversitare specializat în învățământ deschis, online și la distanță la nivel internațional, al cărui obiectiv este să răspundă nevoilor de formare ale companiilor, lucrătorilor și persoanelor fizice.

În prezent, ne aflăm în 16 țări, avem un personal format din 150 de profesori și experți colaboratori în peste 400 de domenii de formare și cu tehnologie de e-learning specializată în cursuri online aprobate, cursuri la distanță și cursuri universitare Baremables în cadrul cadrelor didactice, secundare și de sănătate.

Toate acestea, împreună cu criteriile pedagogice riguroase și acordarea unei atenții personalizate elevului de către echipa noastră de experți didactici, garantează o învățare de calitate obținută de AENOR.

Euroinnova International Online Education este una dintre companiile cu cea mai mare rată de creștere din panorama națională a învățământului la distanță. Sediul nostru principal este în Granada, dar politica noastră de expansiune a făcut ca în prezent să oferim un serviciu local în diferite țări din America Latină, consolidându-ne astfel procesul de dezvoltare.

Clubul nostru studențesc are peste 20.000 de membri, unde sunt disponibile mii de resurse educaționale. De asemenea, avem un schimb de locuri de muncă și stagii în care în prezent sute de companii din diferite sectoare au încorporat deja peste 30.000 de directori și manageri intermediari de la peste 4.000 de companii mari la nivel național și internațional.

Locații

  • Atarfe

    Calle Chile, 18230, Atarfe

Întrebări