Keystone logo
ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

Introducere

122193_180531-poster_presentations-004.jpg

ETH Zurich

Libertate și responsabilitate individuală, spirit antreprenorial și deschidere la minte: ETH Zurich stă pe o bază de adevărate valori elvețiene.

Universitatea noastră pentru știință și tehnologie datează din anul 1855, când fondatorii Elveției moderne au creat-o ca centru de inovație și cunoaștere.

La ETH Zurich, studenții descoperă un mediu ideal pentru gândirea independentă, cercetătorii un climat care inspiră performanțe de top. Situat în inima Europei, dar creând conexiuni peste tot în lume, ETH Zurich este pionierul soluțiilor eficiente la provocările globale de astăzi și de mâine.

Portret

Libertate și responsabilitate individuală, spirit antreprenorial și deschidere la minte: ETH Zurich stă pe o bază de adevărate valori elvețiene. Universitatea noastră pentru știință și tehnologie datează din anul 1855, când fondatorii Elveției moderne au creat-o ca centru de inovație și cunoaștere. La ETH Zurich, studenții descoperă un mediu ideal pentru gândirea independentă, cercetătorii un climat care inspiră performanțe de top. Situat în inima Europei, dar creând conexiuni peste tot în lume, ETH Zurich este pionierul soluțiilor eficiente la provocările globale de astăzi și de mâine.

122192_190917-istp-siptalk6-IM5A4624-web-2400.jpg

Fapte și cifre

 • 19.800 de studenți, inclusiv 4.000 de doctoranzi, din peste 120 de țări
 • 500 de profesori
 • 355 spin-off-uri din 1996
 • 21 de câștigători ai Premiului Nobel, printre care Albert Einstein și Wolfgang Pauli (1 câștigător al medaliei Fields, 2 câștigători ai Premiului Pritzker)
 • 90 de cereri de brevet de invenție și 200 de rapoarte de invenție în fiecare an
 • 1,8 miliarde CHF, cuprinzând finanțare de bază de 1,3 miliarde CHF de la guvernul federal
 • 9 în clasamentul THE (2016)
 • Locul 8 în clasamentul QS (2016)
 • 19 în clasamentul ARWU (2016)

Principalele domenii de interes

Pentru a face față provocărilor majore ale umanității, este adesea necesară o combinație de abordări disciplinare în echipe multidisciplinare sau o abordare multidisciplinară. Acesta este motivul pentru care ETH Zurich se concentrează pe mai multe domenii principale, pe lângă activitățile departamentale. Cercetarea se concentrează pe nevoile societății - fie la nivel local, național sau global - și astfel aduce o contribuție valoroasă la politică, economie și societate.

122195_181106-kolloquium-011.jpg

Principalele domenii de interes ale ETH Zurich sunt următoarele:

Medicament

Fiind o universitate tehnică și științifică, ETH Zurich aduce contribuții semnificative la dezvoltarea medicinii de zeci de ani prin cercetări fundamentale, dezvoltarea tehnologiilor de prognostic, diagnostic și terapie, fundamentarea companiilor derivate, programe de formare și educație și infrastructură.

Date

Cercetătorii de la ETH Zurich dezvoltă noi abordări ale științei datelor și ale învățării automate pentru a asigura și evalua cantități enorme de date.

Durabilitate

Securitatea alimentară, aprovizionarea cu energie și schimbările climatice, proiectarea durabilă a habitatelor noastre și manipularea atentă a resurselor naturale sunt printre cele mai mari provocări globale. ETH Zurich a studiat aceste teme intens de zeci de ani și este astăzi un lider în cercetarea energetică, nutrițională și de mediu.

Tehnologii de fabricație

Succesul economic al unei companii depinde de capacitatea sa de a dezvolta produse inovatoare și de a asigura o producție rentabilă. Cercetarea ETH Zurich contribuie la dezvoltarea proceselor de producție orientate spre viitor și a tehnologiilor de fabricație.

Inițiativa gândirii critice

ETH Zurich a lansat Inițiativa de gândire critică (CTETH) în 2012 cu scopul de a-i instrui pe studenții ETH să gândească critic și independent. Această inițiativă permite universității să ofere gândire critică și abilități de comunicare și leadership, pe lângă expertiză de specialitate.

Zurich
122197_180920-kolloquium-028.jpg

Locații

 • Zürich

  ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy Universitätstrasse 41 8092 Zürich Switzerland , , Zürich

Întrebări