Keystone logo
Établissement Spécialisé de la Francophonie pour l'Administration et le Management Managementul lanțului de aprovizionare
Établissement Spécialisé de la Francophonie pour l'Administration et le Management

Managementul lanțului de aprovizionare

Sofia, Bulgaria

1 Years

Franceză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 300 / per year *

În campus

* tarif subvenționat AUF; 4000 € - preț complet

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Obiectivele de formare:

Acest masterat își propune să ofere formare adaptată nevoilor companiilor în ceea ce privește managementul logistic. Este singura diplomă de master din Franța care permite absolvenților să treacă cu ușurință de la funcțiile de control la funcțiile de management și proiectare a sistemelor industriale și logistice.

partener academice și diplome:

Instruirea este organizată în parteneriat cu Universitatea din Paris Panthéon Assas 2. Diploma emisă la sfârșitul cursului este diploma de „Mențiune de master Management de producție, logistică, achiziții, curs de gestionare a lanțului de aprovizionare” (diplomă de stat franceză) .

Durata studiului și detalii:

Toate cursurile și examenele durează un an academic de la octombrie-mai.

Etapa-memorie:

Formarea se întinde pe un an universitar (două semestre) urmat de un stagiu de muncă de cel puțin 3 luni. Stagiul este o parte integrantă a pregătirii și o condiție pentru obținerea diplomei.

Studenții înscriși la acest curs sunt studenți înscriși în mod regulat la Universitatea Paris 2 Panthéon Assas, beneficiind în același timp de statutul de student bulgar pe durata studiilor lor.

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare