Keystone logo
Estonian Academy of Music and Theatre

Estonian Academy of Music and Theatre

Estonian Academy of Music and Theatre

Introducere

Estonian Academy of Music and Theatre (EAMT) este o universitate publică unică care oferă studii superioare în toate domeniile majore ale muzicii și teatrului prin programe de licență, master și doctorat. Considerată una dintre cele mai funcționale instituții de educație muzicală din Europa, EAMT se mândrește cu o unitate de 13 500 m2 situată în centrul Tallinnului, capitala Estoniei. În 2022, Estonian Academy of Music and Theatre a fost inclus pentru al treilea an consecutiv în QS World University Ranking, care este unul dintre cele mai bune sisteme de clasare internaționale care măsoară popularitatea și performanța universităților din întreaga lume. La 17 noiembrie 1918, Societatea Estonia a votat în favoarea înființării unei școli superioare de muzică. La 9 mai 1919, statutul școlii a fost aprobat de ministrul educației. Școala a fost inițial numită Școala Superioară de Muzică din Tallinn, deoarece înființarea unui conservator de muzică nu era de competența Societății Estoniei. În 1923 a fost, totuși, redenumit Conservatorul din Tallinn, care este precursorul actualului Estonian Academy of Music and Theatre . Astăzi, academia este o instituție recunoscută la nivel internațional de educație și cercetare muzicală. Marea majoritate a muzicienilor și a oamenilor de teatru estonieni au studiat sau au predat la această instituție, făcând-o un pilon al vieții culturale estoniene. Misiunea Estonian Academy of Music and Theatre este să susțină, să dezvolte și să promoveze cultura estonă la cel mai înalt nivel, prin studii de muzică și teatru, precum și activități creative și cercetare.

Viziunea și Misiunea EAMT

 • Viziune. Estonian Academy of Music and Theatre este o instituție educațională, științifică și culturală prestigioasă și atractivă, cu un nivel înalt de profesionalism, dedicată păstrării tradițiilor culturale naționale și dezvoltării active a cooperării internaționale, fiind în același timp deschisă către idei creative, cercetări științifice diverse și proiecte interdisciplinare inovatoare.
 • Misiune. Misiunea Estonian Academy of Music and Theatre este să susțină, să dezvolte și să promoveze cultura estonă la cel mai înalt nivel, prin studii de muzică și teatru, precum și activități creative și cercetare.

Valorile de bază ale EAMT

 • Creativitate: oferim oportunități de exprimare semnificativă a creativității la un nivel înalt.
 • Jucăuș: înțelegem că jocul este baza oricărei activități creative, permițând descoperirea și înflorirea noilor abordări.
 • Competență: ne străduim pentru competență, împărtășirea de idei și cunoștințe, precum și învățarea și creșterea consecventă, oferind astfel un exemplu pentru creatorii actuali și viitori în domeniul muzicii și teatrului.
 • Angajament: recunoaștem dedicarea față de o chemare ca o cerință pentru atingerea unui nivel ridicat de creativitate. Oferim un mediu propice angajamentului, permițând descoperirea adevărurilor predominante, precum și crearea de interpretări noi.
 • Păstrarea culturii noastre naționale: înțelegem responsabilitatea noastră unică de a susține și hrăni generațiile de creatori în muzică și arte dramatice, care vor asigura rolul muzicii și teatrului estonien în identitatea noastră națională în viitor. Suntem conștienți de impactul semnificativ al muncii noastre în susținerea și dezvoltarea culturii estoniene.
 • Deschidere: suntem deschiși către diferite abordări în artă, educație și cercetare, versatilitatea stilurilor și metodelor în muzică și teatru. Împărtășim idei și cunoștințe și ne recunoaștem greșelile. Suntem uniți și simpli în căutarea celor mai bune soluții.
 • Tratament egal și respectuos: tratăm toți studenții, colegii și partenerii în mod egal și cu respect și acordăm credit succesului și realizărilor lor.

Caracteristici Campus

  Locații

  • Tallinn

   Tatari,13, 10116, Tallinn

  Întrebări