Keystone logo
ESSEC Business School Specialized Master® Management internațional de achiziții și lanț de aprovizionare (GAISC)
ESSEC Business School

Specialized Master® Management internațional de achiziții și lanț de aprovizionare (GAISC)

Singapore, Singapore

1 Years

Franceză

La zi

Request application deadline

Aug 2024

EUR 25.300 / per year *

În campus

* Étudiants Internationaux (hors union européenne)| étudiants de l'UE: €22,300

Introducere

Conceput pentru a răspunde provocărilor cu care se confruntă companiile în era globalizării și transformării digitale, tehnologice, societale și de mediu, Specialized Master ® International Purchasing & Supply Chain Management se antrenează în managementul și controlul proceselor operaționale și strategice de achiziție și a funcțiilor lanțului de aprovizionare. .

Deschis pe scară largă către lumea internațională (35% din cursuri sunt în limba engleză), acest program oferă studenților care îi doresc o deschidere către Asia. De fapt, este posibil să petreceți un semestru (din octombrie până în decembrie) în campusul ESSEC Asia-Pacific din Singapore pentru a urma cursuri 100% în limba engleză.

Pregătire profesională în special datorită ritmului său alternant din ianuarie (stagiu sau ucenicie) și certificărilor profesionale internaționale CPSM, PRINCE 2 Project management și Lean six sigma management, acest Master Specializat vă va permite să ocupați atât funcții strategice, cât și operaționale în cadrul achizițiilor si departamentele de supply chain ale companiilor din toate sectoarele de activitate, precum si din firme de consultanta.

Un cuvânt de la managerul de program

Alegând Masterul de specialitate în Managementul Internațional de Achiziții și Lanț de Aprovizionare (GAISC) de la ESSEC Business School , faci o alegere profesională reală pentru cariera ta. Îți afirmi intuitiv dorința de expertiză în afaceri în aceste domenii extrem de promițătoare. Ultimii ani au evidențiat importanța funcțiilor de achiziție și a lanțului de aprovizionare.

Astăzi, aprovizionarea este contestată, disponibilitatea produselor a devenit din nou incertă, stocurile de precauție tind să fie reaprovizionate, securitatea transportului devine o problemă și, desigur, toată lumea încearcă să găsească cele mai bune soluții pentru controlul amprentei de carbon.

Cumpărătorii, furnizorii, managerii lanțului de aprovizionare, logisticienii sunt profesii de ultimă oră, deoarece, prin luarea lor de decizii, contribuie la fezabilitatea sau nu a strategiilor în ceea ce privește calitatea serviciului, costuri, managementul riscului și reducerea emisiilor de carbon.

Aderând la programul nostru MS GAISC, veți întâlni profesorii Departamentului de Management Operațiuni, profesioniștii integrați în cadrul personalului didactic și comunitatea companiilor partenere de mulți ani și cu care vă veți pregăti astfel comunitate vastă de profesioniști pregătiți în aceste domenii (achiziții, logistică, lanț de aprovizionare etc.) ca parte a Masteratului de specialitate GAISC la ESSEC Business School , de peste 30 de ani.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări