Keystone logo
ESSEC Business School Master de specialitate ® Management urban și imobiliar (MUI)
ESSEC Business School

Master de specialitate ® Management urban și imobiliar (MUI)

Cergy, Franţa

1 Years

Franceză

La zi

Request application deadline

Aug 2024

EUR 25.300 / per year *

În campus

* Étudiants Internationaux (hors union européenne)| étudiants de l'UE: €22,300

Introducere

Orașele concentrează populații și activități economice, din ce în ce mai mult și într-un ritm fără precedent. Ca urmare, ele tind să devină nivelurile privilegiate de reglementare economică, socială, de mediu și politică ale timpului nostru. Această tendință majoră necesită pregătirea viitorilor profesioniști de nivel înalt, dotați cu o dublă cultură: imobiliar și urban pe de o parte, public și privat pe de altă parte, capabili să înțeleagă complexitatea realității urbane, prin articularea și coordonarea. competențe și profesii din ce în ce mai tehnice și fragmentate.

Masterul Specializat ® Management Urban și Imobiliar vă permite să dobândiți o cultură multidisciplinară aplicată problemelor imobiliare și urbane. El aduce această dublă abilitate: atât tehnică și managerială, pe de o parte, cât și academică și operațională, pe de altă parte.

Abordarea educațională inovatoare, cu un loc important acordat profesioniștilor (lectori la cursuri sau seminarii), precum și importanța acordată Proiectului de Afacere pentru unul dintre partenerii programului, asigură o pregătire în concordanță cu cerințele și evoluțiile din lumea muncii. .

În cele din urmă, structura modulară a MS MUI, construită în jurul a trei posibile specializări (Certificate de Expertiză): „Real Estate”, „Proiecte Urbanistice Integrate” sau „Urban Planning and Strategy”, vă va permite să vă personalizați cursul și să vă construiți propriul curs. proiect profesional.

Hotărât profesional, acest master de specialitate vă va conduce către oportunități profesionale variate în domeniile imobiliare și dezvoltării urbane: managementul investițiilor și activelor, managementul proprietăților, asistență în managementul proiectelor (AMO), dezvoltare imobiliară, operațiuni de montaj, management de proiect, proiect. management, dezvoltare, consiliere etc.

Dobândiți o dublă cultură imobiliară și urbană, publică și privată

Concentrarea crescândă a activităților și a oamenilor în orașe le face să fie nivelurile privilegiate de reglementare economică, socială, de mediu și politică în următoarele decenii. Acest lucru necesită răspunsuri precise și complexe, adaptate fiecărui context local, articulând scări și domenii de expertiză. Din această perspectivă multidisciplinară, care combină cultura academică și imersiunea profesională, programul este construit și evoluează constant.

Proiectarea și implementarea strategiilor de dezvoltare locală și a proiectelor urbane sunt din ce în ce mai complexe și au loc în contexte în schimbare rapidă. Acestea solicită noi cunoștințe și know-how, care trebuie identificate și organizate într-o manieră interdisciplinară.

Competențele tehnice evoluează rapid, dar adevărata provocare este cea a managementului, atât pentru companii, cât și pentru autoritățile publice care se confruntă cu proiecte care mobilizează din ce în ce mai mulți actori diferiți și care necesită aranjamente complexe.

Specialized Master ® Urban and Real Estate Management se învârte în jurul orașului, matricei schimbării în centrul dezvoltării umane și dinamicii sale imobiliare. Pe lângă cele două nuclee comune „Management” și „Oraș și imobiliare”, trei domenii majore de specializare sunt oferite din care să aleagă în cursul MS MUI:

  • Imobiliare ;
  • Proiecte urbane integrate;
  • Planificare și strategie urbană.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări