Keystone logo
ESSCA School of Management Master în Managementul Inteligenței Artificiale
ESSCA School of Management

Master în Managementul Inteligenței Artificiale

12 Months

Engleză

La zi

30 Jun 2024

Sep 2024

EUR 17.900 / per year

În campus

Introducere

Master în Managementul Inteligenței Artificiale dezvoltă-ți abilitățile pentru a valorifica puterea AI pentru a obține performanțe mai mari pentru organizațiile din întreaga lume

De ce acest program?

Inteligența artificială apare rapid ca o tehnologie de uz general care se va desfășura masiv în organizații și societăți. Managerii trebuie să dobândească și să dezvolte abilități specifice pentru a folosi această clasă de tehnologie pentru a îmbunătăți performanța echipei lor și a întregii organizații.

Programul nostru vă va oferi cele mai avansate abilități pentru a putea să vă bazați pe puterea AI pentru a obține performanțe mai mari în viitorul dvs. rol managerial. Cursurile oferă o combinație unică și puternică de abilități bazate pe date și soft pentru a gestiona și prospera cu succes într-o lume a AI. Aceste abilități sunt foarte căutate de organizațiile din toate sectoarele de pe glob, într-un peisaj de afaceri în continuă schimbare și vă vor plasa într-o poziție puternică pentru a vă atinge obiectivele de carieră.

Admitere

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări