Keystone logo
© TESS
ESSCA School of Management

ESSCA School of Management

ESSCA School of Management

Nu ratați scutirea de primire anticipată, începeți cererea înainte de 15 februarie pentru a beneficia de o reducere de 15% la taxele de școlarizare!

Introducere

Institutul de Pedagogie Avansată ESSCA

Facultatea, personalul și studenții de la ESSCA sunt implicați într-o serie de proiecte menite să creeze experiențe unice de învățare și predare. Echipa noastră de experți cu sediul la Institutul de Pedagogie Avansată lucrează pentru a ne asigura că continuăm să oferim studenților din campusurile noastre din întreaga lume un loc inspirațional pentru a studia pentru a vă asigura că vă dezvoltați talentul și potențialul la maximum!

Experimentați un mediu bogat de învățare

Datorită expertizei lor internaționale, personalul nostru de inspirație aduce perspective în clasă din întreaga lume, oferindu-vă o vedere panoramică a problemelor actuale în afaceri și management. Academicii noștri experți sunt, de asemenea, pasionați de subiectele lor și vă vor inspira să reușiți în propria carieră aleasă.

Dezvoltă-ți capacitatea de angajare

Cursurile noastre vă vor ajuta să dezvoltați abilități intelectuale și personale care sunt foarte apreciate de angajatori, asigurându-vă că vă distingeți ca un candidat excepțional pe piața globală. Bursa influentă ESSCA, profilul internațional și legăturile puternice cu afacerile înseamnă că putem oferi absolvenților noștri oportunități inegalabile de a deveni lideri în domeniile lor și de a aduce contribuții valoroase societății. În plus, veți face parte dintr-o rețea dinamică și de susținere a absolvenților care lucrează în organizații de afaceri din întreaga lume și se mândrește cu peste 16.000 de membri de la crearea ESSCA în 1909.

Admitere

- Pentru Licența în Management Internațional (BIM) și Programul Grande Ecole (GEP) avem nevoie de cel puțin un certificat de absolvire a liceului, A-Levels, Diploma de liceu, IB sau orice echivalent cu bacalaureatul francez

- Pentru Master in Management (MIM), avem nevoie de o diplomă de trei ani

- Pentru Masteratul nostru (MSc), avem nevoie de o diplomă de patru ani

În aplicația dvs. online vă vom cere să încărcați:

 • Diploma de liceu dacă a fost deja obținută + ultima diplomă și foaia matricolă
 • Dovada nivelului B2 de limba engleză (Ex IELTS 6, TOEFL IBT 85, Duolingo 105), cu excepția nativilor
 • CV
 • Scrisoare de intenție

Opțional : Scrisori de recomandare de la un cadru universitar sau profesionist

Statistica absolvenților

Clasamente

Recunoscut internațional

Suntem o Grande Ecole franceză de frunte și printre doar 1% dintre școlile de afaceri din lume deținem acreditarea AACSB, AMBA și EQUIS, ceea ce înseamnă că o diplomă de la ESSCA este recunoscută și respectată la nivel mondial.

Top 100 mondial: clasat pe locul 56 în lume pentru studii de management (Financial Times Masters in Management Rankings 2020).

La vârf al educației de management responsabil: clasat pe locul 8 în lume pentru numărul de publicații de cercetare aliniate cu obiectivele de dezvoltare durabilă ale Națiunilor Unite (Financial Times, decembrie 2020).

Top 20 în Franța: clasat pe locul 15 în Franța pentru studii de afaceri și management (Le Figaro Business School Rankings 2020) și pe locul 1 pentru implicarea în afaceri (L'Etudiant Magazine, 2020).

Inovații în predare premiate: am primit numeroase premii din partea experților din industrie și în educație pentru calitatea inițiativelor noastre de predare online.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Paris

  55 Quai Alphonse le Gallo, 92100 Boulogne-Billancourt, , Paris

 • Angers

  1 Rue Joseph Lakanal, 49000 Angers, , Angers

  • Lyon

   4 Pont Pasteur 69007 Lyon, , Lyon

   • Budapest

    ESSCA Magyarország Alapítvány Czuczor utca 6 – 1093 BUDAPEST, , Budapest

    • Shanghai

     7Floor, Administration building, No.390 East Ti Yu Hui Road 200081 Shanghai, , Shanghai

     • Aix-en-Provence

      The Le Corsy Building 34-36-38 route de Galice CS 90421 13097 Aix en Provence CEDEX 2, , Aix-en-Provence

      • Bordeaux

       Bassins à Flot Dock G8 83 rue Lucien Faure CS11030 33081 – BORDEAUX CEDEX, , Bordeaux

       • Strasbourg

        Strasbourg, Franţa

        • Málaga

         Calle Marqués de Valdecañas, 4, Málaga, Spain., 29008, Málaga

         • Luxembourg City

          38, route d’Esch, Luxembourg, L-1470, Luxembourg City

          Întrebări