Keystone logo
ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

Introducere

ESRA este o școală de film franceză, creată în 1972, este singura școală privată îndreptățită de guvernul francez să emită și să dea o diplomă de stat (licență franceză). ESRA amestecă instrucțiunile teoretice și practice în mod egal într-un program care și-a dovedit eficiența de-a lungul anilor. 6000 de absolvenți lucrează acum în domeniul cinematografiei și televiziunii. Începând cu anul 2007, ESRA își oferă studenților absolvenți un al patrulea an opțional de studii în New York City, în cadrul căruia au luat un program de 12 săptămâni și au filmat un scurt film, în colaborare cu o școală parteneră din New York. Programele noastre de vară oferă studenților eligibili din întreaga lume posibilitatea de a se angaja într-o activitate academică provocatoare în compania colegilor care împărtășesc abilitățile excepționale și dragostea de a învăța. Toată facultatea de la ESRA sunt profesori recunoscuți și profesioniști care lucrează. Accentul nostru este pus pe învățătorii riguroși și pe învățare, dar și pe experiența socială care rezultă din apropierea studenților internaționali.

ESRA : Școala de creație audiovizuală sub-universitară

Un program de trei ani în cinematografie și audiovizual: Direcția film, Direcția TV, Direcția pentru seriale TV, Producție, Editare și Imagine (Cinematografie).

ISTS: Școala de tehnică a sunetului

Un program de trei ani pentru o carieră în Sunet: sunet studio, sunet pentru ecran, evenimente live și radio.

SUP'INFOGRAPH: Școala de absolvire a filmelor 3D animate.

Un program de trei ani pentru o carieră în filmele 3D de animație: Direcție și animație, iluminare și redare și post-producție. NEW YORK: Absolvenții ESRA , ISTS și SUP'INFOGRAPH pot alege să urmeze un al patrulea an opțional în New York City. Acest program conține cursuri teoretice și practice, producții și stagii. De asemenea, elevii din primul și al doilea an pot urma un program de vară din New York în luna iulie.

Educație continuă:

În Paris, Nisa, Rennes și Bruxelles, ESRA Educația continuă oferă tuturor adulților căutarea unei schimbări de carieră, programe de la o săptămână la opt luni în diferite domenii: Director audiovizual, Tehnician audio, tehnician sonor, fotografiere HD, fotografie digitală, software certificări (centrul Apple și avid certificat).

ESRA JUNIORS

ESRA oferă programe introductive pentru elevii de liceu din Franța de la 5 zile până la o lună în scenarist, analiză de film, sunet, regie și editare. Ele se desfășoară în februarie, aprilie și iulie în fiecare școală: Paris, Nice, Rennes, Bruxelles și, de asemenea, la Cannes, în cadrul Festivalului Internațional de Film din mai.

PROGRAME INTERNAȚIONALE ESRA

Din anul 2016, ESRA International oferă un program de cincisprezece ani pentru studenții străini în limba engleză în Paris. De asemenea, începând cu anul 2016, ESRA International oferă programe de vară de 2 până la 4 săptămâni pentru studenții străini în Filmmaking în limba engleză în Paris, Nisa și Bruxelles.

ESRA - DHEC: PROGRAMELE DE GRADUATE

Începând cu anul 2008, ESRA oferă două programe postuniversitare de scenarist / director și producție / distribuție în Paris.

Locații

 • Paris

  ESRA PARIS 135 avenue Félix Faure, 75015, Paris

 • Nice

  ESRA CÔTE D'AZUR 9, quai des Deux Emmanuel, 06 300, Nice

 • Rennes

  1 rue Xavier Grall, 35700, Rennes

 • Brussels

  ESRA BRUXELLES 34, Rue du Beau Site , 1 000, Brussels

Întrebări