Keystone logo
ESPM – Brasil

ESPM – Brasil

ESPM – Brasil

Introducere

Despre Wiki

Neobișnuit în mișcare constantă

Cu mai mult de 65 de ani de istorie, ESPM este o referință braziliană în comunicare, marketing și management în învățământul superior, cu ADN de inovație și tehnologie prezent în toate procesele de învățare, formând profesioniști pregătiți pentru viitor.

Angajamentul ESPM față de excelență și longevitate este să ne menținem calitatea și reputația constantă, fie că este vorba de zece, douăzeci și cincizeci de ani de acum încolo. Onorăm diploma și încrederea fiecăruia dintre studenții noștri.

Povestea noastră

ESPM a fost creată în 1951, o perioadă în care publicitatea a crescut ca sector de afaceri în mare parte a lumii și a devenit o profesie. Un grup de agenți de publicitate și antreprenori media a avut viziunea că numai cu o școală de excelență vom avea o industrie de comunicare puternică și dezvoltată în Brazilia. Și așa s-a născut ESPM.

Astăzi, școala unde „îi învață pe cei care o fac” a avut întotdeauna în jur de 15.000 de studenți și 600 de profesori care lucrează pe piață, campusuri în orașele São Paulo, Rio de Janeiro și Porto Alegre. Parteneriate internaționale cu universități renumite din mai mult de 10 țări.

În scopul de a ne duce excelența și permanența în sector și a instrui profesioniști multidisciplinari, în prezent, sunt oferite 8 cursuri de licență: administrație, științe sociale și de consum, cinema și audiovizual, design, jurnalism, publicitate, relații internaționale și TECH.

Portofoliul nostru include, de asemenea, postuniversitare, master, doctorat și cursuri gratuite, de scurtă și medie durată.

 • Misiunea noastră: să formăm lideri capabili să transforme afacerile și să dezvolte țara.
 • Scopul nostru: să creăm centre globale de excelență în Brazilia în domeniile noastre de operare.
 • Valorile noastre: excelență academică; Etică și adevăr; Inițiativă liberă și libertate de exprimare; Ascensiunea umană și socială; Diversitate.

ESPM LifeLab

O inițiativă fără precedent în mediul academic brazilian

Odată cu schimbările pe piața muncii cauzate de progresele sociale și tehnologice, este dificil de prezis viitorul profesiilor, ceea ce crește incertitudinile și insecuritățile profesionale. Prin urmare, am reinventat modul de predare și învățare, atât personal, cât și profesional.

În toate cursurile, îi încurajăm pe studenții noștri să dezvolte nu numai competențele convenționale pentru cariera pe care o aleg, ci și pe cele care promovează bunăstarea socială, capabile să formeze mai multe ființe umane și neobișnuite. Aceste competențe se referă la trei piloni principali:

 • Metacognitiv (auto-învățare): repere și instrumente pentru pregătirea pentru o viață în căutarea învățării.
 • Techquant (fluiditate digitală): Fluența în număr și inovații tehnologice. Tratarea lumii digitale este esențială pentru înțelegerea lumii și, în consecință, pentru relațiile noastre.
 • Socioemotional (auto-cunoaștere): Dezvoltarea așa-numitelor abilități soft, cum ar fi autocunoașterea și conducerea. Îmbunătățirea abilităților de comunicare și a relațiilor interpersonale.

Live EAD

Pe lângă cursurile față în față, avem o platformă completă de cursuri gratuite online și postuniversitare, predate într-un format de pionieri în Brazilia. Clase 100% live, interacțiune în timp real între profesor și student, cu acces nelimitat la orele înregistrate.

138648_pexels-photo-3769021.jpeg

Planul de studii academice

Diferențialul metodologiilor active de predare

Începând cu anul 2013, avem un Master Master Plan, care prezintă propuneri unice și diferențiate pentru a ghida inițiativele studenților noștri. Ne reunim expertiza într-un singur model de predare, care este din ce în ce mai competitiv.

Priorităm utilizarea metodologiilor active, utilizate în cele mai bune universități din lume și capabile să mobilizeze învățarea studenților și să depășim limitările claselor tradiționale. Am redus prelegerile și am promovat mai multe dinamici practice în spații specifice, în mai multe săli de studiu de caz și laboratoare multiplataforma.

Programe de schimb

Recunoaștem importanța experiențelor internaționale în formarea studenților noștri, motiv pentru care avem un acord cu mai multe instituții din întreaga lume, în țări precum Argentina, Canada, Chile, Columbia, Spania, Statele Unite, Franța, Anglia, Italia, Mexic și Portugalia.

Fiecare student ESPM poate lua parte din studiile sale în străinătate, alegând între cursuri pe termen scurt și lung.

Asigurare educațională gratuită

Permanență garantată în curs

Aici, toți studenții își pot urma studiile mai ușor. ESPM oferă o Asigurare Educațională gratuită, care garantează continuitatea cursului, în cazul unor evenimente neprevăzute care fac imposibilă plata școlii, pe lângă faptul că oferă asistență 24 de ore pentru accidente.

138649_pexels-photo-3777727.jpeg

Statistică

Astăzi, școala în care, de dintotdeauna, „Învață cine o face”, are în jur de 15.000 de elevi și 600 de profesori care lucrează în piață, campusuri din orașele São Paulo, Rio de Janeiro și Porto Alegre. Parteneriate internaționale cu universități renumite din peste 10 țări.

  Burse și finanțare

  Asigurare educațională gratuită

  Garanția de permanență a cursului

  Aici, toți studenții își pot continua studiile cu mai multă liniște sufletească. ESPM oferă o Asigurare Educațională Gratuită, care garantează continuitatea cursului, în cazul oricărui eveniment neprevăzut care face imposibilă plata taxelor lunare, pe lângă oferirea de asistență 24 de ore din 24 în caz de accidente.

  Locații

  • São Paulo

   Rua Dr. Álvaro Alvim, 123 Vila Mariana - São Paulo, , São Paulo

   • São Paulo

    Rua Joaquim Távora, 1240 Vila Mariana - São Paulo, , São Paulo

    • São Paulo

     Av. Dr. Chucri Zaidan, n° 920 - 6º andar, no Market Place Tower I Chácara Santo Antonio - São Paulo, , São Paulo

     • Rio de Janeiro

      Rua do Rosário, 90 Centro - Rio de Janeiro, , Rio de Janeiro

      • Rio de Janeiro

       Rua do Rosário, 111 Centro - Rio de Janeiro, , Rio de Janeiro

       • Porto Alegre

        Rua Guilherme Schell, 350 Santo Antônio - Porto Alegre, , Porto Alegre

        • Florianópolis

         Rodovia José Carlos Daux, 2945, Saco Grande Florianópolis - Santa Catarina, , Florianópolis

         Întrebări