Keystone logo
ESPI Master profesional în management imobiliar
ESPI

Master profesional în management imobiliar

2 Years

Franceză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 10.500 / per year

În campus

Introducere

Masterul Profesional al Grupului ESPI este un ciclu de profesionalizare de 2 ani pentru studenții cu diplomă Bac+3 validată.

Toate specializările noastre sunt menționate în clasamentul Eduniversal printre cele mai bune Master, MS și MBA, pe baza unor criterii precum reputația pregătirii, oportunitățile de angajare, salariul pentru primul loc de muncă și feedback-ul privind satisfacția studenților.

Specializările noastre de master profesional, titluri de nivel 7 și diplome școlare recunoscute de stat, sunt foarte renumite și clasate printre cele mai bune din categoria lor și aduc studenții la un nivel înalt de profesionalizare.

Specializări

 • Expert în evaluare și audit imobiliar (MAEC)
  Expertul Evaluare și Audit Imobiliar stabilește valoarea proprietății și a drepturilor imobiliare în urma analizării documentelor furnizate de client. Documentul pe care îl constituie explorează factorii juridici, economici, tehnici și fiscali ai valorii, în conformitate cu contractul de evaluare și arată că toți acești factori sunt luați în considerare la determinarea valorii.
  Masterul Profesional „Expert în Evaluare și Audit Imobiliar” oferă o gamă diversă de lecții practice, punctate de mai multe cazuri „de teren”, în care studenții trebuie să realizeze, în condiții reale, expertiza clădirilor de birouri și a magazinelor precum și analiza critică a declarațiilor de închiriere ale investițiilor imobiliare. Înțelegerea noilor standarde de mediu, diagnosticarea tehnică și standardele de siguranță fac parte din curs, precum și luarea în considerare necesară a limbii engleze de afaceri.
 • Manager de proprietate Manager în management imobiliar (MAGI)
  Specializarea „Property Manager – Manager in Real Estate Management” (MAGI) a ciclului nostru de Master Profesional oferă studenților săi o pregătire de calitate, astfel încât să își poată asigura posturi de manageri terțiari sau rezidențiali și să aibă ambiția de a conduce echipe în aceste domenii. Standarde și procese contabile, monitorizare legală, operațiuni HQE, solicitări ale utilizatorilor, diverse servicii oferite de clădiri, presiune asupra chiriilor etc. Nu lipsesc subiectele de tot felul. Tocmai pentru a ne pregăti studenții pentru asta a fost creat MAGI și plasează studenți competenți pe piața muncii. Facultatea noastră bogată, compusă în principal din directori specializați în aceste profesii, se asigură că conținutul este ancorat în realitate.
 • Manager în Dezvoltare și Promovare Imobiliară (MAPI)
  Masterul Profesional „Manager în Dezvoltare și Promovare Imobiliară” își propune să pregătească viitorii manageri în dezvoltarea și promovarea imobiliară și să le confere competențe pentru a-și exercita foarte rapid responsabilități în cadrul companiilor de dezvoltare imobiliară, pe posturi eminente și căutate de manager de dezvoltare, dezvoltator de terenuri, planificator de operațiuni, manager de program, director de marketing, director comercial, director de vânzări... va depinde de ei să ia inițiativa proiectelor imobiliare pe piețe atât de variate precum locuința ca reședință primară sau secundară, locuințe pentru bătrâni, locuințe pentru investitori, Reședințe turistice și Reședințe cu Servicii și în final imobiliare de afaceri.
 • Manager în inginerie financiară imobiliară (MIFIM)
  Astăzi, profesioniștii în finanțarea imobiliară sunt fie finanțatori pregătiți care au dobândit, prin experiența lor profesională, cunoștințe empirice din sectorul imobiliar, fie profesioniști imobiliari (arhitecți, urbanisti, experți etc.) ale căror atribuții și responsabilități au evoluat către domeniul financiar. Pe baza acestei observații și a interdependenței crescânde a sferelor financiare și imobiliare, Grupul ESPI oferă o specialitate dedicată ingineriei financiare aplicate imobiliare, pentru a forma profesioniști capabili să înțeleagă toate aceste probleme. Condusă de practicieni specialiști în fiecare dintre disciplinele predate, MIFIM oferă studenților un curriculum educațional complet, oferindu-le competențe în domeniile tehnic, de reglementare, juridic, fiscal și financiar specific imobiliar.

Rezultatul programului

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări