Keystone logo
ESPI

ESPI

ESPI

Introducere

Grupul ESPI : 50 de ani de istorie, expertiză și know-how în domeniul imobiliar!

Creat în 1972 de mari jucători imobiliari, Grupul ESPI – înființat sub statut asociativ (Legea din 1901) – este o instituție privată de învățământ superior ale cărei calificări sunt recunoscute de nivelul 6 (Bac+ 3) și nivelul 7 (Bac+) de stat. 5), sau diplome școlare, și înscrise în Directoratul Național al Atestărilor Profesionale (RNCP), cu un ciclu de licență și un ciclu de master profesional (6 specializări). 50 de ani de existență au permis Grupului să prindă rădăcini în toate afacerile imobiliare. Astăzi, studenții noștri sunt răspândiți în campusurile din Paris, Nantes, Marsilia, Bordeaux, Lyon și Montpellier.

De la înființare, Grupul ESPI și-a arătat diferența: părțile interesate – profesioniști sau profesori-cercetători – toți experți în domeniul lor, precum și relevanța și coerența programelor educaționale, sunt cheile pentru calitate și educație profesională. Rețeaua sa puternică continuă să crească: peste 9.000 de foști studenți ocupă funcții de responsabilitate, inclusiv un număr mare de manageri. Cei 600 de parteneri, companii și sindicate profesionale și cei 250 de vorbitori ai săi fac tot posibilul pentru a sprijini studenții în profesiile pentru care sunt destinați. Rata de plasament este cea mai bună ilustrare a calității academice și a profesionalismului școlii: 97% dintre elevi sunt angajați la sfârșitul formării lor.

O sarcină de pregătire

Pregătiți prin excelența noastră academică profesioniști operaționali, responsabili și inovatori în toate ramurile imobiliare la nivel național și internațional.

O misiune de inovare și cercetare

Participați prin producțiile noastre științifice și expertiza noastră, la transformările și inovațiile ecosistemului imobiliar național și internațional.

Statistică

 • Din 1972
 • 7 campusuri
 • 250 Personal didactic
 • 3900 de studenți
 • 9000 de absolvenți
 • 30 de parteneri internaționali

  Caracteristici Campus

   Locații

   • Paris

    Rue de Cronstadt,23, 75015, Paris

    • Montreal

     460 Saint-Catherine St W, Montreal, Quebec H3B 1A6, Canada, H3B 1A6, Montreal

     Întrebări