Keystone logo
ESPI

ESPI

ESPI

Introducere

Grupul ESPI : 50 de ani de istorie, expertiză și know-how în domeniul imobiliar!

Creat în 1972 de mari jucători imobiliari, Grupul ESPI – înființat sub statut asociativ (Legea din 1901) – este o instituție privată de învățământ superior ale cărei calificări sunt recunoscute de nivelul 6 (Bac+ 3) și nivelul 7 (Bac+) de stat. 5), sau diplome școlare, și înscrise în Directoratul Național al Atestărilor Profesionale (RNCP), cu un ciclu de licență și un ciclu de master profesional (6 specializări). 50 de ani de existență au permis Grupului să prindă rădăcini în toate afacerile imobiliare. Astăzi, studenții noștri sunt răspândiți în campusurile din Paris, Nantes, Marsilia, Bordeaux, Lyon și Montpellier.

De la înființare, Grupul ESPI și-a arătat diferența: părțile interesate – profesioniști sau profesori-cercetători – toți experți în domeniul lor, precum și relevanța și coerența programelor educaționale, sunt cheile pentru calitate și educație profesională. Rețeaua sa puternică continuă să crească: peste 9.000 de foști studenți ocupă funcții de responsabilitate, inclusiv un număr mare de manageri. Cei 600 de parteneri, companii și sindicate profesionale și cei 250 de vorbitori ai săi fac tot posibilul pentru a sprijini studenții în profesiile pentru care sunt destinați. Rata de plasament este cea mai bună ilustrare a calității academice și a profesionalismului școlii: 97% dintre elevi sunt angajați la sfârșitul formării lor.

O sarcină de pregătire

Pregătiți prin excelența noastră academică profesioniști operaționali, responsabili și inovatori în toate ramurile imobiliare la nivel național și internațional.

O misiune de inovare și cercetare

Participați prin producțiile noastre științifice și expertiza noastră, la transformările și inovațiile ecosistemului imobiliar național și internațional.

Statistică

 • Din 1972
 • 8 campusuri
 • 250 Personal didactic
 • 3900 de studenți
 • 11 800 de diplome
 • 30 de parteneri internaționali

  Caracteristici Campus

  Paris

  Instalat acum într-o clădire modernă situată în inima orașului Levallois-Perret, la porțile Parisului, acest nou campus este dotat cu cele mai noi tehnologii cu săli dotate cu table interactive și laboratoare de învățare, întinse pe 5 etaje. Un salon de învățare întâmpină cursanții și vizitatorii pentru o pauză de cafea.

  Aceste noi sediu fac posibilă organizarea și mai multor evenimente profesionale, și workshop-uri, în parteneriat cu companii din sectorul imobiliar.

  Această nouă locație este un punct de cotitură pentru școală, oferindu-i un cadru arhitectural contemporan și echipamente educaționale inovatoare care permit campusului să-și mențină poziția de lider pe piața pariziană.

  Nantes

  Clasat în mod regulat drept cel mai atractiv oraș din Franța și printre cele mai inovatoare din Europa, Nantes are într-adevăr multe atuuri.

  O metropolă creativă care evidențiază abordările inovației și de dezvoltare a afacerilor, orașul știe să promoveze un bogat pachet de competențe proaspăt ieșite din numeroasele centre de formare prezente pe teritoriul său.

  Desigur, și sectorul imobiliar are rolul său de jucat în metropola atlantică. Multe proiecte de reînnoire urbană înființate pentru a sprijini dinamismul economic al zonei metropolitane Nantes sunt într-adevăr mari oportunități pentru toți profesioniștii din sector.

  În vederea participării la această dezvoltare, Grupul ESPI -a deschis al doilea campus în Nantes în 2003, la 285 rue Louis de Broglie, în parcul de afaceri Rivière.

  Marsilia

  Al doilea oraș ca mărime din Franța, Marsilia se află în prezent într-un ciclu de dezvoltare economică bazat pe sectoare diversificate, industrie puternică și centre de excelență în învățământul superior și cercetare. În centrul acestei dezvoltări economice se află proiectul Euroméditerranée. Această operațiune de restructurare urbană, cea mai mare realizată vreodată în întreaga Uniune Europeană, își propune să ofere o amploare internațională metropolei provensale.

  Desigur, o astfel de dezvoltare integrează toate profilurile de profesioniști din sectorul imobiliar. Pentru a le permite studenților săi să integreze această dinamică de dezvoltare, grupul ESPI -a deschis campusul din Marseillais în 2012. De atunci, sediul nostru a fost mutat în 10 locuri de La Joliette din districtul La Joliette, noul centru economic. Centrul orașului Marsilia situat la nord de Portul Vechi, în centrul proiectului de restructurare urbană.

  Bordeaux

  Fără îndoială unul dintre cele mai atractive orașe din țară, Bordeaux este înainte de toate o metropolă la scară umană. Ecosistemul său local dinamic și numărul mare de companii inovatoare care se dezvoltă acolo îl fac o zonă foarte atractivă pentru toate profilurile. Sectorul imobiliar nu face excepție, iar pe acest teritoriu își desfășoară activitatea toți jucătorii majori din profesie.

  Prezent în orașul Bordeaux din 2019, campusul nostru este situat în inima cartierului Bastide, în centrul orașului, vizavi de stația de tramvai „Jardin Botanique” de pe 73 avenue Thiers. Într-un mediu care combină locuințele, magazinele, locurile de cultură și spațiile verzi, campusul nostru oferă un mediu de lucru ideal pentru cei 140 de studenți.

  Lyon

  Regiunea Auvergne-Rhône-Alpes este una dintre cele mai dinamice din Franța. Sectorul imobiliar nu face excepție, iar în regiunea noastră activează toți jucătorii majori din profesie. ESPI are sediul la Lyon din 2017 și s-a mutat în noul său sediu la începutul anului universitar 2018. Noul sediu de 950 m2 oferă un mediu de lucru excepțional. Sălile de clasă sunt echipate cu cea mai recentă tehnologie touch-screen. Subgrupele „cabinete de lucru” permit învățarea bazată pe proiecte pentru multe cursuri. Zonele de relaxare și cantinele permit studenților să se bucure din plin de studiile lor. Totul din campus a fost conceput astfel încât studenții și profesioniștii imobiliari să se poată întâlni și să facă schimb de idei în condiții optime.

  Montpellier

  De la începutul anului universitar 2018, campusul Montpellier primește studenți pentru a-i pregăti în profesii imobiliare, un sector al cărui dinamism și potențial sunt observate de mult timp și al cărui viitor pare incontestabil.

  Campusul Montpellier garantează condiții de pregătire de înaltă calitate și închide sprijinul uman, combinând standarde înalte și bunătate.

  Lille

  Campusul vă întâmpină în cartierul strategic al „Orașului” Lille, lângă Euralille și gările. Bogat într-o moștenire arhitecturală de excepție și aproape de Londra, Amsterdam, Bruxelles și Paris, dotat cu primul incubator și accelerator de start-up-uri din Franța grație Euratechnologies, atractivitatea orașului Lille nu mai este de demonstrat!

  Între o gastronomie redescoperită și o ofertă culturală înfloritoare, orașul oferă toate ingredientele pentru a trăi o experiență studențească de neuitat.

  Oferta de formare a campusului Lille răspunde perfect dinamismului pieței imobiliare și oferă partenerilor săi, jucători importanți din sector, o generație talentată de angajați de astăzi și de mâine.

  Montreal

  Montreal este un oraș excepțional din multe puncte de vedere. În primul rând, deși este al doilea oraș vorbitor de limbă franceză din lume, este ușor să-ți exersezi limba engleză în numeroasele comunități locale de limbă engleză sau călătorind în Statele Unite, a căror graniță se află la aproximativ 45 de minute.

  Calitatea vieții aici este excelentă, cu multe servicii publice, un nivel ridicat de securitate și un cost al vieții mai mic decât majoritatea orașelor mari din America de Nord. Toți acești factori și mulți alții fac din aceasta o destinație universitară de alegere. Montreal prosperă pe inovație, plină de oportunități și oferă tuturor șansa de a-și atinge potențialul maxim.

  În acest spirit de performanță și grijă, tipic Quebecului, campusul din Montreal își deschide porțile pentru tine. Pe lângă toate beneficiile în ceea ce privește calificările și relațiile profesionale, este o experiență umană îmbogățitoare care îi așteaptă pe studenți. Alegerea mobilității internaționale înseamnă învățând să ieși din zona ta de confort, dezvoltarea abilităților interpersonale și deschiderea către diferite practici culturale. Acesta este un avantaj remarcabil într-o lume în care granițele devin din ce în ce mai neclare.

   Locații

   • Paris

    12 rue Belgrand LEVALLOIS-PERRET, 92300, Paris

    • Montreal

     507 Place d'Armes #260,, H2Y 2W8, Montreal

     • Nantes

      Nantes, Franţa

      • Marseille

       Marseille, Franţa

       • Bordeaux

        Bordeaux, Franţa

        • Lyon

         Lyon, Franţa

         • Montpellier

          Montpellier, Franţa

          • Lille

           Lille, Franţa

           Întrebări